Lifebox - mănânci sănătos

Cu toții ne dorim sau ne-am dorit, la un moment dat, să adoptăm un stil de viață sănătos. Unii dintre noi chiar au reușit.

Chiar și așa, mereu se găsesc scuze sau impedimente care fac un pic dificil acest lucru, mai ales când vine vorba de o alimentație sănătoasă și de diversitatea pe care aceasta o presupune. Iar când vorbim despre impedimente, timpul, disciplina și lipsa inspirației se regăsesc în fruntea clasamentului. Ce ați spune dacă ați putea dispune de un meniu variat în fiecare zi, personalizat în funcție de numărul de calorii de care aveți nevoie, fără prea mari eforturi, doar la un clic distanță?

De câte ori s-a întâmplat să vă impuneți că de mâine veți adopta un stil de viață sănătos, veți renunța la junk food și veți include în alimentația voastră doar acele ingrediente benefice organismului? Și de câte ori ați reușit?

Schimbarea stilului de viață, implicit a regimului alimentar, poate fi anevoioasă, depinzând de mai mulți factori. Așa a apărut LifeBox, proiectul online dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos și care îi ajută pe aceștia să economisească timp prețios, și care le oferă meniuri personalizate în funcție de numărul de calorii de care au nevoie, gustoase și extrem de variate. Și când spunem extrem de variate, ne referim la faptul că, timp de 21 de zile, nicio rețetă nu se repetă.

Sănătate în farfurie, la un clic distanță

Fie că vă doriți să slăbiți, să vă mențineți greutatea, fie că vă doriți să vă modificați compoziția corporală, LifeBox vă oferă posibilitatea de a vă comanda online, acasă sau la birou, cele trei mese principale și două gustări necesare într-o zi, toate acestea fiind preparate cu grijă de către Alex Cîrțu, bucătarul din spatele proiectului.

În plus, pentru că la fel de important precum gustul este și aportul caloric pe care un meniu îl deține, întregul proces de preparare este realizat sub îndrumarea atentă a unui doctor nutriționist certificat în obezitate infantilă, Anamaria Iulian. Luând în calcul preferințele culinare, dar și necesitățile clienților, acestora li se oferă posibilitatea comandării unor meniuri personalizate în funcție de numărul de calorii necesar, care îi vor ajuta să-și atingă obiectivele. Astfel că, în spatele gustului delicios al preparatelor, se regăsește și o sursă importantă de vitamine și minerale, fitonutrienți și antioxidanți.

O nouă zi, un nou meniu

Chiar dacă poate părea greu de crezut, o alimentație sănătoasă nu se rezumă la salate, grătare și preparate fierte, acesta fiind doar un mit care, ușor-ușor, ar trebui să dispară. Opțiunile sunt extrem de variate și gustoase. Atât de variate, încât, timp de 21 de zile, nicio rețetă inclusă în meniurile LifeBox nu se repetă. Asta înseamnă o grijă în minus, mai ales pentru cei care sunt adepții unei diversități alimentare, dar care pun accent pe calitatea și pe gustul mâncării servite.

În plus, un alt criteriu care filtrează tipurile de meniuri este reprezentat de stilul de viață al fiecăruia dintre noi. Fie că avem un stil de viață obișnuit, sportiv sau ovo-lacto-vegetarian, fie axat pe o dietă ce conține pește, avem posibilitatea de a alege unul dintre cele patru tipuri de meniuri: OptimBox, VeggieBox, FishBox sau SportBox. Cine ar fi crezut că poate fi atât de simplu să eliminăm complet din vocabularul nostru veșnica întrebare „Și eu ce mai mănânc mâine?”?

Chiar dacă meniurile sunt extrem de variate, cantitatea lor este echilibrată. Scopul final este consumarea în întregime a unui meniu, unul dintre principalele obiective ale echipei LifeBox fiind combaterea foodwaste-ului.

Momentan, serviciile oferite de către LifeBox sunt disponibile doar în București și în Cluj-Napoca, însă membrii echipei țintesc o expansiune treptată în mai multe orașe ale țării.

Citește și: Cel puțin 3 motive pentru care să alergi la The Color Run

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.