adidas reîmprospătează primul său model de adidași pentru running, Laceless UltraBOOST, cu două noi varainte pe albastru și nude care marchează finalul sezonului.

Cei de la adidas au adus în acest an o inovație așteptată în lumea alergătorilor de pretutindeni: primii pantofi de alergare fără șierturi pe care i-au numit Laceless UltraBOOST. Aceștia folosesc tehnologia PrimeKnit care îi face capabili să se lege singuri. Elementul inovator este cuplat cu deja cunoscuta talpă BOOST și, acum, modelul vine în două culori noi, ca de toamnă: nude și albastru.

Cei de la Adidas descriu această culoare drept o interpretare a „crudului albastr-indigo al apusului”… cui îi sună a Bacovia..?

 „Noua paletă de culori celebrează alergătorii care se antrenează oricând, nu se opresc niciodată, care păstrează străzile orașului în viață chiar și atunci când alergătorii din cealaltă parte a lumii dorm”, a spus Stephen Dobson, directorul de design Adidas. „Ne-am inspirat din aceste momente încorporând tonurile pudră din zori și nuanțele crude de albastru ale apusului în design, făcând UltraBOOST o siluetă care face ca fiecare alergare să fie grozavă.”

Prin folosirea PrimeKnit, Laceless UltraBOOST oferă feeling-ul unei șosete combinat cu design-ul terminației tip guler. Astfel, pantoful oferă compresia și suportul necesar cerut de alergători, fără a fi nevoie de „învechitele” șireturi.

În caz că nu ai observat, nude-ul „încorporează tonurile pudrate și neutre ale zorilor”…

Dacă te-am făcut curios, trebuie să știi că pantofii de alergare adidas Laceless UltraBOOST în noile culori nude și albastru vor fi disponbili în magazine începând cu 6 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

thirteen − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.