Toți sportivii care vor participa la întrecerile din cadrul Maratonului Nisipului din a doua jumătate a acestei luni vor purta pe tricouri tricolorul ca un mod de a celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918. 

Cei mai bine de 1.000 de participanți români și străini care vor participa la ediția cu numărul cinci a Maratonului Internațional al Nisipului din Mamaia, vor purta tricouri cu tricolorul național, o decizie a organizatorilor, Asociația „SanaSport”, menită să transmită  românilor de pretutindeni un mesaj de unitate şi mândrie.

“Anul 2018 are o însemnătate aparte pentru toţi românii de pretutindeni, deoarece se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. Cu acest prilej, am pregătit o surpriză pentru toţi participanţii la Maratonul Nisipului ediția a V-a”, a dezvăluit Daniel Antonaru, președintele Asociației „SanaSport”. „Cei peste 1.000 de sportivi amatori şi profesionişti vor alerga cu un tricou tehnic care poartă însemnele tricolorului. Am primit cu bucurie vestea că, şi în acest an, va participa un număr foarte mare de sportivi de peste Prut, astfel încât simbolistica Marii Uniri să fie şi mai profundă”.

Maratonul Nisipului va avea loc pe data de 25 martie în stațiunea Mamaia de la malul Mării Negre și va include cinci probe și un cross pentru copii iar cei care vor să participe se mai pot înscrie până pe data de 11 martie.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.