Crosul Universității

Crosul Universităţii din Bucureşti, ajuns anul acesta la cea de a XXIV-a ediţie, se va desfășura pe data de 21 mai.

Evenimentul are ca scop promovarea unei vieţi active şi sănătoase, iar la Crosul Universităţii din Bucureşti se pot înscrie persoanele care au împlinit vârsta de 12 ani.

Participanţii – veterani, studenţi, copii peste 12 ani, profesori din cadrul Universităţii din Bucureşti, angajaţi cora Lujerului – vor alerga pe un traseu de 3.800 m, după cum urmează: Piaţa Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independenţei – Şoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului.

Cei mai buni dintre ei vor fi răsplătiţi cu premii considerabile: LCD-uri, laptop-uri, tablete, role. Cei care doresc să participe sunt aşteptaţi pe 21 mai, începând cu ora 7:30, în curtea Facultăţii de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 6).

Noutatea acestui an constă în introducerea unei taxe de înscriere de 5 lei, urmând ca fondurile colectate în urnele amplasate la punctele de înscriere să fie donate, în totalitate, Asociației M.A.M.E. pentru a asigura copiilor bolnavi de cancer, beneficiari ai organizației, suportul, consilierea și recuperarea socio-medicală de care au nevoie în perioada de confruntare cu boala.

CITEȘTE ȘI: A apărut numărul 2 al revistei RUNNING MAG

PROGRAMUL COMPETIȚIEI:

Ora 7:30-9:30 – înscrierea participanților (la birourile de înscriere de pe terenul de fotbal din curtea Facultății de Drept ) și anunțarea informațiilor legate de desfășurarea crosului;

Ora 9:45 – întreruperea circulației și adunarea participanților la start;

Ora 10:00 – startul crosului;

Ora 11:00-12:00 – premierea câștigătorilor, sesiune de fotografii și interviuri pentru câștigători, sponsori, parteneri, organizatori și participanți în parcarea Cora Lujerului.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SFATURI:
Cum să te antrenezi și altfel pentru alergare
Cum să faci să alergi mai mult
Cum ne alegem pantofii de alergare
5 chestii esențiale pentru cursele de trail
10 lucruri esențiale de reținut dacă vrei să te apuci de alergat
Primii pași spre marea alergare cu FitRepublic

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.