.......

Running Mag nu este doar un site despre alergare. Vrem să fie un site cu și despre experiențele tale. Ai o poveste, vrei să le spui și altora ce te motivează? Știi o zona cool unde se poate alerga? O competiție spectaculoasă? Ghetele cu care te simți cel mai bine? Sau gagdetul care-ți face alergarea mai frumoasă? Nimic mai simplu. Scrie-ne! Sigur nu le știm nici noi pe toate. Dar le descoperim alergând. Și o să-ți povestim despre asta.

Daca organizezi o competiție de alergarea, ne-ar plăcea să fim partenerul tău și să promovam asta. Mai jos sunt detaliile noastre de contact.

DETALII CONTACT

Runing Mag

Str. Galilea, nr. 34, sect. 1, Bucuresti, Romania

Telefon: +40 748 776 237

Mail: contact@runningmag.ro

DESPRE NOI

Am început de curând să alergăm. Atât în viața reală, cât și în online. Și nouă ne-a venit să vomităm după primii kilometri, să renunțăm după 3 tururi de parc. Dar am decis să mergem alergăm mai departe.

Vino și tu alături de noi. Povestește-ne prima experiență, ce a mers și ce nu. Ce te motivează să mai alergi. Care sunt obiectivele tale.  Intră în comunitatea Running Mag și descoperă ce e nou în domeniu, unde să alergi, cu cine și sfaturi venite de la prietenii noștri cu mai mulți kilometri petrecuți în alergare.

FORMULAR DE CONTACT

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

CELE MAI RECENTE

CELE MAI CITITE