Constantina Dita - Habitat for Humanity

La începutul lunii octombrie, campioana olimpică Constantina Diță, împreună cu echipa Bucharest International 10K, va pune din nou umărul la construcția de case pentru 8 familii în nevoie din localitatea Cumpăna, în județul Constanța, în cadrul BIG BUILD 2018, eveniment organizat de Habitat for Humanity România.

În Echipa Sportivilor condusă de Constantina Diță vor fi Nicoleta Grasu, Ovidiu Nicolescu, Simona Kadas și Ștefan Oprina, la care se adaugă echipa Bucharest International 10 formată din Irina Diță, Rodica Oprina, Răzvan Enescu și Karcsi.

Astfel, în cadrul proiectului BIG BUILD, între 1 și 5 octombrie se vor construi case pentru 8 familii din Cumpăna, Constanța, care în prezent trăiesc în condiții grele .

“După experiența de anul trecut, proiectul BIG BUILD a devenit un proiect de suflet si nu aveam cum să nu mă alatur și anul acesta echipei Habitat for Humanity, cauză pe care o susținem și în cadrul cursei de alergare Bucharest International 10K. Este o senzație specială să știi că poti ajuta la construirea unui viitor mai bun pentru aceste familii în nevoie. Este o acțiune care dă o speranță unor oameni și mă bucur că pot da și eu o mână de ajutor”, a spus Constantina Diță.

BIG BUILD este un eveniment anual de construire accelerată și voluntariat, organizat de Habitat for Humanity România. La ediția din acest an, organizația va ridica 8 locuințe pentru 8 familii cu venituri reduse din Cumpăna, cu ajutorul a 240 de voluntari români și străini.

Citește și: adidas Running lansează PureBOOST RBL

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.