Concurs Heart Rate Training

Probabil că ai văzut destui sportivi care aleargă cu o centură strânsă pe bust, și asta nu te mai miră ci doar te intrigă.

Sau, și mai bine, ai primit odată cu ceasul tău sport și un fel de bandă care se presupune că este capabilă să-ți măsoare pulsul. Probabil te întrebi: Așa, și? Ce trebuie să fac eu acum cu asta? 

Dacă tot ai hardware-ul, și ceasul sau telefonul tău sunt compatibile, ar trebui să le folosești în cunoștință de cauză și să îți îmbunătățești performanțele.  

Pentru asta poți alege programele generaliste din meniul gadgeturilor sau să rafinezi antrenamentul la grad de artă.

Dacă optezi pentru a doua variantă, ghid în căutările tale îți va fi cartea Heart Rate Training, un soi de manual de la A la Z pentru atingerea performanțelor atletice maxime, pe care o poți câștiga dacă participi la concursul nostru realizat în parteneriat cu Books Express.

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs? Spune-ne printr-un comentariu care a fost cartea care te-a ajutat cel mai mult la alergare și de ce și intri automat în tragerea la sorți care va fi efectuată cu ajutorul random.org.

Concursul se desfășoară în perioada 4 – 7 martie (ora 23:59), iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 8 martie pe pagina noastră de Facebook.

Volumul, scris de Roy Benson (antrenor de alergători pe distanțe mari și om de știință a exercițiului fizic) si Declan Connolly (profesor la Universitatea Vermont, SUA, director al Laboratorului de Performanță Umană) se adresează nu doar alergătorilor ci și sportivilor din alte discipline cu specific aerobic: cicliști, înotători, triatloniști, canotori și schiori fond.

LATER EDIT:

În urma tragerii la sorți, Judith Osvald a câștigat cartea “Heart Rate Training” de la Books Express. Așteptăm toate detaliile pentru expediția premiului pe adresa de mail din zona de contact.

Mulțumim tuturor pentru participare!

20 COMENTARII

  1. Omul ultra – Rich Roll
    Este explicat foarte bine diferenta dintre alergarea aeroba si anaeroba, si cand intervine fiecare dintre ele.

  2. Nascuti pentru a alerga de Christopher McDougall. Ma inspirat sa imi caut limitele acum fiind in pregatire pentru un Ironman

  3. Inca nu am ajuns sa citesc carti despre alergare, dar ascult cu atentie sfaturile primite de la atleti de performanta si realizez ca incetul cu incetul, pe langa provocarea imensa, alergatul devine o noua pasiune pentru mine.

  4. Smart Marathon Training, de Jeff Horowitz. Mi-a oferit antrenamente specifice pentru ce imi doream, si am invatat fiecare tip de alergare la ce anume ma ajuta.

  5. Nascuti eroi si Nascuti pentru a alerga de Christopher McDougall.De aici am aflat si de Phill Mafettone si de alergarea la un heart rate mic.

  6. “Running like a girl”, ma pot identifica cu anumite stări ale autoarei de-a lungul antrenamentului pentru primul meu maraton… ma motiveaza sa nu ma opresc

  7. Born to Run – Chriss McDougall, citita pe vremea cand o alergare de 25 de minute reprezenta high-light-ul unui antrenament. In anul respectiv am depasit pragul de 10 km si in anul urmator pe cel de 21. Keep running !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + sixteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.