After9Cross

Cel mai nou concurs din seria RUNFEST, Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, vă invită la curse alergare la adăpostul naturii și al nopții pe 22 iulie, în parcul Alexandru Ioan Cuza!

Pasionații de mişcare se vor bucura de multe surprize în cadrul acestei competiţii nocturne organizate de echipa MPG: tricouri fosforescente, accesorii luminoase și activități în zona de Start pe ritmuri de samba oferite de Bălașa Percussion Group. Așadar, distracția e garantată!

Ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de unul dintre cele 2 locuri gratuite în competiție?

  1. Like & share la postarea de pe Facebook Running Mag pe pagina voastră personală cu mesajul: Pe 22 iulie ne vom bucura de mişcare, lumini, culoare şi multă distracţie la competiţia nocturnă RUNFEST – Bucharest After9Cross!”. Nu uitați să puneți și hashtags: #alergarenocturna #luminasiculoare #RUNFESTAfter9Cross

Atenţie: postarea voastră trebuie să fie publică pentru a putea fi văzută!

  1. “Like” la paginile Facebook Run Fest și Running Mag, asta dacă nu sunteţi deja susținători; 🙂
  2. Toți pașii trebuie făcuți până pe 15 iulie 2016, ora 19:00, cand vom spune „Stop!” și vom alege câștigătorii acestui concurs prin Random.org. și îi vom anunța pe pagina Facebook Running Mag.

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina Facebook Running Mag, începând din 12 iulie până pe 15 iulie, la ora 19:00. Important de ştiut: câştigătorii trebuie să îşi facă ulterior cont pe site-ul pe www.runfest.ro – doar daca nu deţin unul deja – şi să se înscrie în evenimentul Bucharest After9Cross până luni, 18 iulie, cel târziu, pentru a putea fi validaţi de către organizator.

Mult noroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.