Claudia Pavel

Cântăreața Claudia Pavel se antrenează intensiv zilele acestea pentru prima competiție de alergare din viața ei.

Este o provocare personală importantă, mai ales că această participare are la bază susținerea unei cauze caritabile.

Pe 9 octombrie, în cadrul Maratonului București Raiffeisen Bank, artista va alerga peste 10 kilometri la proba de ștafetă pentru a susține serviciile de îngrijire paliativă oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranței copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Susținerea oferită de artistă pentru HOSPICE merge însă și mai departe. Pentru că, pe 19 octombrie, va împlini 32 de ani, Claudia a decis să-și dăruiască ziua de naștere celor care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Pe contul său deschis pe platforma Galantom, cântăreața face apel la cei care ar dori să-i facă un cadou aniversar să doneze mai bine orice sumă de bani pentru îngrijirea paliativă a pacienților cu boli incurabile.

CITEȘTE ȘI: 6 recomandări de la Lidl ca să ții totul sub control

Claudia Pavel

„Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. De aceea, pe 9 octombrie, în luna în care îmi serbez ziua de naștere, am acceptat provocarea de a alerga 10 kilometri la Maratonul București pentru HOSPICE Casa Speranței! Este o distanță lungă pentru mine și am emoții, însă cauza pentru care lupt mă va ajuta să o duc la bun sfârșit! Ajută-mă să ajut! Donează și tu pentru această cauză, pentru ca împreună să aducem un zâmbet pe fețele copiilor care, din păcate, se luptă zi de zi cu o boală incurabilă!””  – Claudia Pavel

Echipa „Cream Team” este formată din Claudia Pavel, Mirela Nemțanu (Director Executiv HOSPICE Casa Speranței), Maria Cristina Banu (Consultantul de brand și PR al artistei) și Carmen Iorgulescu (Academia KEN).

Claudia s-a alăturat astfel altor personalități care și-au dăruit aniversarea pacienților HOSPICE strângând bani pentru îngrijrea paliativă oferită de organizație: Cristian Hrubaru (Rock FM), Liana Stanciu (Magic FM), Amalia Enache (Pro TV), Adelin Petrișor (TVR) și Ionuț Rădulescu (Trooper).

Team HOSPICE participă în acest an la Maratonul București Raiffeisen Bank cu 470 de alergători, care vor alerga pe 9 octombrie la una din cele patru probe (cursa populară, ștafetă, semimaraton și maraton).

Peste 60 dintre aceștia au ales să susțină HOSPICE Casa Speranței prin intermediul unui cont de Galantom.

Cea mai mare parte a alergătorilor s-au înscris în Team HOSPICE prin intermediul companiilor la care lucrează: Kaufland, Electrica SA, GSK, KPMG, Oracle, Servier, Edenred, Zentiva, Coca-Cola, Hervis, Holcim, Decathlon, BearingPoint, Schneider Electric, Marsh, Fundația Vodafone.

În Piața Constituției va lua startul și Ștafeta TVR pentru HOSPICE, formată din jurnaliști ai Televiziunii Române: Andreea Archip, Andra Soceanu, Mihai Rădulescu și Costin Deșliu.

Team HOSPICE beneficiază de susținerea Kaufland România, Hervis, Electrica SA, Coca Cola, InterContinental Bucharest și Event Stuff.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ECHIPAMENT:
Nike vine cu inovații pentru atleții profesioniști
Elvețienii de la On au lansat Cloudventure
adidas AlphaBOUNCE vine cu inovația FORGEDMESH
adidas lansează o nouă categorie de produse
Polar a anunţat lansarea unui smartwatch foarte deștept: Polar M600
PUMA lansează noua linie IGNITE Dual pentru colecția toamnă-iarnă 2016
PureBOOST X este disponibil în magazinele adidas din România
Echipament de alergare din material de prezervativ? Hmmmm…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.