Polar Loop Crystal

Vrei să fii chic și perfect accesorizată chiar și atunci când faci sport ? Polar, pionier în domeniul dispozitivelor de monitorizare a activității sportive și de fitness, și lider în domeniul sistemelor de monitorizare a ritmului cardiac, lansează o brățară în tendințe, pentru femeile pasionate de fitness: Polar Loop Crystal.

Această nouă piesă statement concepută de Polar este o brățară albă texturată și ajustabilă perfect oricărei încheieturi, cu aplicații de cristale Swarovski.

Alături de designul atrăgător, Polar Loop Crystal monitorizează activitatea cotidiană și somnul, are funcție de alertă de inactivitate, indicatori pentru antrenament și notificări inteligente, ceea ce o transformă într-o bijuterie inteligentă și utilă.

Polar Loop Crystal este destinat femeilor pasionate de modă, dar care sunt de asemenea în căutarea unui accesoriu care să le monitorizeze rutinele și exercițiile fizice zilnice, oferindu-le totodată motivația și suportul necesar pentru a-și atinge obiectivele.

Polar Loop Crystal

Inteligentă și atrăgătoare, brățara Loop Crystal numără pașii făcuți în timpul zilei și distanța parcursă pe jos, monitorizează caloriile consumate, urmărește activitățile fizice și monitorizează somnul, prin vibrații ușoare amintind că este nevoie să îți schimbi poziția, pentru că ai fost inactivă prea mult timp.

Loop Crystal nu este doar o brățară care îți monitorizează rutina zilnică de exerciții, ea te menține permanent conectată: prin vibrații și notificări text, ești alertată în legătură cu apelurile primite, mesaje sau întâlnirile programate în calendar.

Oferind un suport consistent în direcția unui stil de viață activ, Loop Crystal oferă îndrumare personalizată prin funcțiile unice Smart Coaching Polar. Prin intermediul aplicației și serviciului web, posesoarea brățării își poate introduce datele precum vârsta, greutatea, dar și nivelul de activitate dorit. Polar Flow furnizează un obiectiv personalizat de activitate bazat pe informațiile furnizate, oferind de asemenea un feedback legat de beneficiile exercițiului fizic, dar și sfaturi legate de motivare și de un stil de viață sănătos.

Brățara Polar Loop Crystal va fi disponibilă începând cu noiembrie 2015 la un preț recomandat de $159.90/159,90€ , putând fi achiziționată pe site-ul oficial www.polar.com, dar și în magazinele specializate.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.