Unde alergam in Amsterdam

City break-urile sunt mereu la modă și pentru că nu ne dorim sa îți ieși din formă nici măcar în vacanță, continuam cu Amsterdam seria orașelor perfecte pentru antrenamentele de alergare.

Așadar, iată câteva recomandări de trasee de alergare din Amsterdam unde sigur îți va face plăcere să alergi câțiva kilometri, iar city break-ul tău se va transforma într-un “city running break” de excepție.

AMSTEL

Îți poți face antrenamentul alergând de-a lungul râului Amstel, profitând astfel de cel mai frumos tur al orașului. Ia startul în Koningsplein, unde vei admira Teatrul Regal Carré și Amstelpark, de-a lungul unei rute de 5 kilometri. Dacă nu este suficient, poți continua încă 7 kilometri până în minunatul orășel Oudekerk aan de Amstel.

Unde alergam in Amsterdam - raul Amstel

FLEVOPARK

Este unul dintre cele mai frumoase parcuri din Amsterdam, perfect pentru antrenamentul de dimineață, atât pentru reprize de sprint, cât și pentru o alergare ușoară în natură. Un tur standard de parc însumează 2,3 kilometri, iar la final te poți relaxa și răcori în cafeneaua aflată în centrul parcului.

Unde alergam in Amsterdam - Flevopark

Dacă ești pasionat de călătorii, citește și TRAVELING MAG!

AMSTERDAM BOS

Un parc vast ce pare a fi fost conceput special pentru alergare. Poți face trail în zonele sale împădurite sau poți alerga pe una dintre rutele indicate, în funcție de preferințe și de rezistență: 5 kilometri de-a lungul Bosbaan, o jumătate de tură de parc pentru 10 kilometri sau o tură completă de parc pentru distanța unui semimaraton. Toate cele trei rute pornesc din Boswinkel, urmărind același curs, ceea ce poate fi util în cazul în care aleargă împreună persoane cu un nivel diferit de antrenament.

Amsterdam Bos

NOORDERPARK

Unul dintre cele mai noi parcuri din Amsterdam oferă unul dintre cele mai plăcute spații verzi. Există o pistă de alergare de-a lungul Noordhollandsch Kanaal, care împarte parcul în două părți, ideală pentru sprint. Un tur standard de parc însumează 2,7 kilometri.

Noorderpark

Dacă tu ai alergat deja în Amsterdam, împărtășește-ne și nouă experiența și traseele tale preferate de alergare de acolo!

Citește și: Cele mai cool locuri de alergare din Billund – Danemarca

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.