Andreea irimia - The Color Run

Andreea Irimia a participat în premieră la o cursă The Color Run. Și, normal, s-a întrebat de ce nu a făcut asta mai demult.

Am participat sâmbătă pentru prima dată la The Color Run și prima jumătate de oră de când am ajuns mi-am petrecut-o întrebându-mă de ce nu am venit până acum la așa ceva, mai ales că am aflat la fața locului că este a 29-a ediție a evenimentului în România.

Probabil pentru că nu alergam până la începutul acestui an și nu rezonam nici cu evenimentele de alergare de care auzeam. Însă aveam să aflu că The Color Run nu este doar despre alergare, ci și despre distracție și culori.

Această ediție, The Color Run Night, prima pentru mine și ultima de acest gen pe anul acesta, a avut startul și finish-ul la Biblioteca Națională, a fost o cursă necronometrată de  aproximativ 5 kilometri, plină de culori UV, care s-au vazut genial la lăsarea serii.

Și fiindcă nu trebuie să alergi neaparat sau să te antrenezi în această direcție ca să participi la The Color Run, las mai jos 3 motive pentru care aș zice să nu ratezi următoarele ediții:

Înainte de cursă

Petreci o zi de weekend cu familia, prietenii, iubitul sau cu cine vrei tu, într-un mod inedit și distractiv. Poți veni chiar cu câteva ore înainte pentru că găsești cu siguranță chestii de făcut la activările partenerilor din cadrul evenimentului: de la stat pe pufi relaxat, până la tatuaje temporare și gifuri distractive.

În timpul cursei

Faci mișcare în cea mai colorată manieră posibilă. Pe parcursul traseului de 5K, vei fi “lovit” de diferite culori, astfel încât să aduni tot curcubeul până la final, din cap până în picioare. Și dacă pare distractiv din exterior, îți spun că este de 3 ori mai mișto când chiar faci asta. Nu mai zic de câte poze o să vrei să faci când ajungi la finish.

După cursă

Pompat după cursa colorată, totul devine o mega petrecere în care toată lumea poartă același lucru: culori! Atmosfera este una foarte veselă și momentul mult așteptat al serii se întâmplă: toată lumea aruncă în același timp cu pudră colorată în sus, astfel încât să se creeze pe cerul orașului cel mai mare nor colorat.

Nu știu despre voi, dar pe mine culorile mă fac fericită, iar acest eveniment a fost pe gustul meu. În plus, am aflat că The Color Run susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. Iar acesta devine motivul 4 pentru care să se înscrie cât mai multă lume în 2019.

Citește și: Cum te pregătești pentru o cursă de 10 km

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.