De 16 ani pe piaţa din România, Salomon – producător de echipamente premium de alergare, hiking, mountaineering şi sporturi de iarnă – lansează un nou concept de magazin dedicat sportivilor profesionişti sau amatori, precum şi pasionaţilor de sporturi outdoor şi de un stil de viaţă sănătos.

ProShop, al 4-lea magazin Salomon din Bucureşti şi cel mai mare magazin Salomon din Europa, este un proiect pornit din dorinţa de a oferi clienţilor Salomon şi pasionaţilor de activităţi outdoor o experienţă personalizată de cumpărare, cu posibilitatea de testare şi personalizare a echipamentelor Salomon.

Astfel, ProShop este primul magazin Salomon din România cu o zonă destinată testării şi personalizării, ce pune la dispoziţia clienţilor săi echipament specific: bandă de alergat, cameră video de mare viteză şi monitor pentru analiza mersului şi alergării, staţie de personalizare a branţurilor, Salomon ContaGrip Tool (testarea aderenţei pantofilor), Salomon Premium Foot Measurer, Salomon Custom Shell (customizarea carcasei clăparilor Salomon) şi Salomon Liner Fit Machine (personalizării căptuşelii clăparilor Salomon).

ProShop este desfăşurat pe două etaje, dispune de zone specifice, multisport – Alergare, Hiking, Mountaineering, Sporturi de iarnă (Schi nordic, Schi alpin, Snowboard) – şi găzduieşte o gamă premium de articole vestimentare, încălţăminte şi echipament pentru femei, bărbaţi şi copii, dar şi produse Salomon exclusive.

Noul magazin, localizat în bulevardul Unirii nr. 59, bl. F (Bucureşti), duce mai departe tradiţia celorlalte magazine Salomon din România şi reuneşte câteva guest brand-uri partenere, selectate atent, pe care te poţi baza în activităţile tale outdoor: Suunto, Polar, GoPro, X-Bionic, Spyder şi PowerBar.

ProShop și-a deschis porţile pe 31 octombrie 2016, la doar câteva zile de la deschiderea celui de-al doilea magazin Salomon din Braşov, în Coresi Shopping Resort.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.