Carl Froch versus SmartWatch 3

Carl Froch, fostul campion mondial de box ce s-a retras din activitate în luna iulie a acestui an după o carieră fabuloasă a fost cooptat de Sony într-o campanie de marketing menită să demonstreze performanțele ceasului inteligent SmartWatch 3.

Carl Froch a acceptat astfel să se antreneze o săptămână monitorizându-și parcursul cu ajutorul lui SmartWatch 3 pentru a demonstra că produsul Sony poate fi integrat perfect în activitățile sportive de performanță zilnice.

CITEȘTE ȘI: Un smart watch TAG Heuer? Da, și elvețienii au luat-o razna

Filmat pe toată perioada acestei săptămâni de antrenament, în care a avut și numeroase sesiuni de alergare, cu SmartWatch 3, Carl Froch explică toate caracteristicile ceasului inteligent Sony precum și felul în care funcționează aplicațiile acestuia. Dintre acestea, cele folosite de campionul mondial au fost LifeLog de la Sony și Endomondo dar și cea pentru vreme – Weather. Dintre caracteristicile excelente pentru un alergător el amintește GPS-ul încorporat dar și memoria internă care permite stocarea muzicii pe ceas, posesorul putând astfel să renunțe la smartphone pe perioada antrenamentului.

SmartWatch 3 este dotat și cu WiFi și Bluetooth, folosește un sistem de operare Android Wear conectat la tehnologie biometrică de ultimă generație și este rezistent la apă astfel că poți transpira în voie în timpul alergărilor tale.

CITEȘTE ȘI: Runtastic Moment: un ceas „clasic”, care îți monitorizează orice mișcare

Vloggerul de fitness și antrenorul personal Carly Rowena a participat și ea la „experimentul” Sony cu Froch pentru a monitoriza felul în care sportivul de 38 de ani se antrenează, dar și modul în care ceasul îi permite să vadă nivelul de fitness zilnic și rutina antrenamentelor de după marea retragere din box. După acest eveniment, antrenamentele lui Froch au scăzut de la trei-patru sesiuni zilnice la o singură sesiune.

CITEȘTE ȘI: Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!

Carl Froch a subliniat și faptul că ceasul îi permite să rămână aproape de rețelele de socializare și că poate primi mesajele text și notificări de apeluri foarte facil. Chiar dacă este utilizat intens, SmartWatch 3 poate avea o durată de viață a bateriei de până la două zile.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
SPEEDFACTORY: fabrica de pantofi sport a viitorului… a devenit realitate
NMD – un pantof de alergare conceput ca un sneaker de zi cu zi de la adidas
Andre De Grasse a semnat un contract record cu Puma
New Balance înlocuiește Asics ca sponsor al Maratonului de la New York
adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice
S-au deschis înscrierile pentru SkyRun24

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

one × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.