Campionatele Mondiale de Atletism în Sală

Campionatele Mondiale de Atletism în Sală, programate la Nanjing în perioada 13 – 15 martie, au fost amânate pentru 2021, din cauza epidemiei de coronavirus declanșată în China.

Ținând cont de gradul mare de răspândire a epidemiei de coronavirus, atât în China, cât și la nivel mondial, Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism (World Athletics) a decis amânarea acestei competiții în urma consultării cu echipa medicală și cu reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății.

Reprezentanții World Athletics au confirmat că nu vor muta competiția în alt oraș, chiar dacă au fost numeroase propuneri voluntare. Campionatele Mondiale de Atletism în Sală se vor desfășura în același loc, însă în 2021.

Răspândirea virusului a dus și la amânarea unei etape din Cupa Mondială la Schi, iar Federația de Fotbal din China a amânat startul în noul sezon din Liga Chineză de Fotbal.

Foto: World Athletics

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.