Pe zi ce trece suntem martorii unor prezentări fantastice care ne vor ajuta foarte mult să ne modelăm corpurile fix așa cum dorim fiecare din noi. Aici acum, vom vorbi despre Skulpt Chisel, un „device fitness” așa cum este el botezat de creatorii săi.

Aflat momentan în stadiul unui proiect ce strânge fonduri pentru a se lansa pe piață, Skult Chisel a fost inițial creat în scopuri medicale și folosește o tehnologie numită Electricat Impedance Myography pentru „a citi” mușchii sau grăsimea corporală. Această tehnologie este folosită deja cu succes în spitalele de cercetare din SUA dar și de către… ai ghicit, NASA.

CITEȘTE ȘI: Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!

Skulpt Chisel va putea fi folosit cu ușurință atât de cei care vor să-și mărească masa musculară cât și de cei care doar vor să se tonifice sau să slăbească. Device-ul măsoară conținutul de grăsime corporală și calitatea musculaturii pentru ca tu să știi ce ai de făcut exact în timpul antrenamentelor.

Skulpt Chisel

Modul de utilizare este foarte simplu: selectezi musculatura pe care dorești să o analizezi, aplici apă pe senzorii lui Skulpt și îl aplici fix acolo unde îți dorești. Deivce-ul va calcula imediat grăsimea corporală și calitatea musculaturii și va trimite informația pe un smartphone sau pe o tabletă.

CITEȘTE ȘI: Un smart watch TAG Heuer? Da, și elvețienii au luat-o razna

Citirea se face cu ajutorul a 12 senzori care transmit mici impulsuri de curent în grăsimea de sub piele sau prin fibrele mușchilor. Skulpt analizează apoi felul în care curentul electric „curge” prin zona vizată și astfel poate spune cu exactitate procentajul de grăsime și nivelul de fitness al mușchiului respectiv.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
SPEEDFACTORY: fabrica de pantofi sport a viitorului… a devenit realitate
NMD – un pantof de alergare conceput ca un sneaker de zi cu zi de la adidas
Andre De Grasse a semnat un contract record cu Puma
New Balance înlocuiește Asics ca sponsor al Maratonului de la New York
adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

13 − eight =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.