[VIDEO] Atleții Nike îți demonstrează că nu ai limite. În noul clip “Unlimited You”

847

Prin definitie “unlimited” inseamna sa pari fara limite sau sa nu ai limite. Sinonimele acestui cuvant pot fi: fara limita, nedefinit, insondabil, infinit…

Pentru Nike, “unlimited” inseamna posibilitati nelimitate, atunci cand ne referim la sportivi si design. La randul sau, fiecare atlet impinge limitele percepute pana acum catre un maraton sub doua ore, un prim maraton sau un record personal sau mondial.

“Unlimited” inseamna sa nu te definesti prin ce ai facut pana acum. Inseamna sa sfidezi asteptarile, chiar si pe cele proprii. “Unlimited” declara ca nu exista “fericiti pana la…” si nu exista “prea departe”. Exista doar “Ce va urma?”

Filmul “Unlimited You” reprezinta urmatorul moment din campania Nike – Just Do It “Unlimited Campaign” care include filmul “Unlimited Future” si seria recenta de filme scurte, dedicata atletilor si campionilor care isi imping constant limitele si care sunt pregatiti sa isi dovedeasca potentialul nelimitat in aceasta vara si mai departe.

Clipul “Unlimited You” a fost creat de agentia Wieden+Kennedy si eroii sunt Aaron Gordon, English Gardner, Giancarlo Stanton, Kevin Durant, Mo Farah, Neymar Jr., Nyjah Huston, Serena Williams, Su BingTian si Zach LaVine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.