Under Armour HOVR Phantom

Îți mai aduci aminte de secvența din Die Another Day când James Bond scapă de urmărirea soldaților nord-coreeni? Pierce Brosnan a avut atunci la dispoziție un Porsche, un Ferrari și un Ford GT, dar singurul care a făcut față “solicitărilor” a fost un Hovercraft Osprey 5.

Da, un Hovercraft este un vehicul care se deplasează deasupra apei sau solului plutind practic pe o pernă de aer, creată sub carenă cu ajutorul unor ventilatoare puternice.

Nu cred că există cineva care să nu-și dorească să piloteze măcar o dată un astfel de vehicul. Dacă pare destul de greu să-ți indeplinești acest vis, ei bine, fiindcă ești pasionat de alergare, ai acum opțiunea să alergi ca și când ai pluti în aer. Pentru că Under Armour a lansat noua tehnologie HOVR, disponibilă cu pantofii de alergare Phantom și Sonic.

Pentru a descoperi această senzație, trebuie să încerci neapărat noii pantofi de la Under Armour. HOVR este tehnologia dezvoltată de UA pentru ați face alergarea mai plăcută indiferent de cât de denivelată este suprafața pe care alergi.

Spuma specială a fost creată cu ajutorul chimiștilor de la Dow Chemical și este a treia în linia platformelor de amortizare folosite de producătorul american de echipament sportiv după Micro G și Charged Cushioning.

Astfel noii pantofi de alergare Phantom și Sonic nu oferă doar un suport excelent, ci și o returnare de energie și absorbție a șocurilor excelente. Totul pentru a avea senzația de gravitație zero. De altfel, și sloganul noii campanii de promovare este “When gravity holds you down, #UAHOVR lifts you up”.

Începând din 1 februarie, pantofii de alergare Phantom și Sonic cu tehnologia HOVR sunt disponibil și în magazinele Under Armour din Băneasa Shopping City și Afi Palace Cotroceni.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

4 − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.