Pentru acest nou număr al revistei RUNNING MAG am ieșit la o alergare alături de Dani Oțil, unul dintre cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1. 

Şi bineînţeles că nu am povestit doar despre alergare, ci și despre celelalte sporturi pe care Dani Oțil le practică. Se simte excelent pe două și patru roți, dar arămâne însă de bază în antrenamentul său pentru a fi cel mai bun în competițiile sale preferate.

Rubricile permanente editate de către experţii RUNNING MAG au rămas la fel de pline de ponturi de antrenament şi recuperare. Petre Manu revine cu un plan de antrenament pentru alergarea de 5 kilometri, Andrei Gligor ne povestește ce a învățat din cursa Grand to Grand Ultra, iar Florin Popa a vrut să vadă care este programul de antrenament al sprinterelor Adina Gheorghiu, Ioana Gheorghe, Cristiana Ștefania Pricopie și Tara Schoner.

Alex Corneschi îți spune cum să-ți alegi pantofii de alergare, iar Marius Ionescu a ajuns cu alfabetul alergătorului la litera G!

Mai avem un interviu în exclusivitate pentru România cu Ezra Miller, actorul care l-a interpretat pe THE FLASH, cel mai rapid meta-om din lume, în blockbuster-ul american JUSTICE LEAGUE.

Şi pentru că obiceiurile bune se păstrează, suplimentul FITNESS MAG este şi de această dată prezent cu sfaturi şi antrenemante furnizate de profesioniştii din industria de profil.

Invitatul special este Alex Velea care ne-a povestit ce înseamnă pentru el să tragă de fiare.

Adrian Dragomir ne explică cum se execută corect tracțiunile la bară fixă, iar Ion Pascu, cel mai bun român din MMA, ne dezvălui secretele sale de antrenament.

În plus, Alex Ciocan ne explică cum trebuie să atacăm proba de ciclism la Campionatele Mondiale de Winter Triathlon, programate la sfârșit de ianuarie în România, la Cheile Gărdiștei.

Dar destul cu vorbăria, e timpul să dai o fugă până la cel mai apropiat magazin din rețeaua Inmedio pentru numărul 8 al revistei RUNNING MAG. Mai ales că primești cadou și un flacon Rumalaya Gel (soluția naturală pentru durerile musculare și articulare), un gel antiinflamator, analgezic și revulsiv herbomineral.

Cu un simplu click pe coperta revistei poți cumpăra revista și în format digital de pe platforma Paydemic.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.