RUNNING MAG 6

Sunt atât de multe subiecte tari în noul număr RUNNING MAG încât nici nu ştim cu ce să începem acest teaser.

Poate cu faptul că este cel mai voluminos număr din scurta noastră istorie? Sau să ne luăm după lungimea probei, şi atunci să debutăm firesc cu antrenamentul specific de sprint, expus detaliat în paginile dedicate celor mai rapizi dintre noi?

Poate că de fapt nici nu contează, pentru că mai mult mai sigur toate cele 80 de pagini de running şi cele 34 de fitness vor fi devorate de fiecare iubitor de sport.

Subiectul fierbinte al zilei, încercarea de a coborî sub 2 ore timpul necesar alergării unui maraton este tratat pe larg în secţiunea Cool Down, alături de alt eveniment major, de data asta pentru România: a doua victorie a lui Tibi Uşeriu la ultramaratonul 6333.

Tot din zona alergătorilor pentru care cursa începe abia după 50 de kilometri sunt şi materialele stufoase despre rucsacul de auto suficiență al lui Andrei Gligor, planul de antrenament al lui Vlad Tănase şi pregătirea necesară terminării unui concurs greu ca Ocean Lava.

Zona de ştiinţă a alergării este ocupată în acest număr de un experiment marca RUNNING MAG, în care unul de-al nostru a devenit cobai pentru a-şi modifica metabolismul şi pentru a slăbi mai eficient prin alergare inteligentă.

Tot din redacţie au venit şi sfaturile pentru ce suplimente să luăm sau care sunt cele mai frumoase două oraşe din Europa pentru tras câteva ture de alergare.

Şi aşa cum am procedat şi luna trecută, am dedicat iubitorilor de fitness o întreagă secţiune, doar că de data asta este mai stufoasă!

Andreea Ibacka ne-a spus detaliile antrenamentului ei de TRX, Roberto Alexandru a continuat seria exerciţiilor pentru braţe voiniceşti iar din afara graniţelor ţării am adus rutinele campionilor Lindsay Vonn şi Carlos Sainz Jr..

Nici începătorii nu au fost uitaţi, pentru ei Nelly Paraschiv a pregătit o serie completă de exerciţii de stretching iar Adrian Dragomir a intrat în detaliile execuţiei corecte a unui exerciţiu foarte greu și complex: îndreptările.

În concluzie, începător sau avansat, e timpul să dai o fugă până la cel mai apropiat magazin din rețeaua Inmedio pentru numărul 6 al revistei RUNNING MAG.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

 

4 COMENTARII

  1. Buna! Din nefericire lipsesc din colectia mea de reviste numerele 1,4 si 5 pe care doresc sa le citesc deoarece stiu ca gasesc subiecte foarte interesante . Cum mai pot sa intru in posesia lor? Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + eighteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.