revista Running Mag

Din 5 mai găsești în rețeaua magazinelor Inmedio și la parteneri noștri numărul doi al revistei RUNNING MAG.

Diana Munteanu este pe coperta numărului doi al revistei și vorbește despre experiențele ei legate de alergare după o zi de antrenament alături de Paul Dicu.

Mai avem povestea lui George Baltă, EROUL NOSTRU, care va participa la Wings For Life World Run la Viena, și sfaturi pentru primul tău maraton de la Marius Ionescu, primul atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio.

De obicei avem 5,7 sau 10 lucruri despre ceva. Acum am găsit 9 mituri despre alergare de care te sfătuim să nu ții cont.

Am vorbit cu Ana Maria Brânză și Max Meyer, de la FC Schalke 04, pentru a vedea cum e cu alergarea în scrimă și fotbal, iar antrenorul nostru Petre Manu a făcut un plan de pregătire pentru primii tăi 10 kilometri.

La asta se adaugă sfaturile lui Paul Dicu pentru a face față unei curse în deșert, un ghid de supraviețuire pentru cursele în noroi, iar Paul Sittner încearcă să-l “regleze” pe colegul nostru Florin Popa.

Avem și povestea fabuloasă a celor trei români, Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase, care au participat la ARCTIC ULTRA 6633, și victoria lui Alexandru Corneschi la Viena.

A, mai găsești și un calendar al celor mai cool competiții de alergare din lunile mai și iunie în caz că nu te-ai hotârt unde să te întreci cu alți prieteni care au aceeași pasiune ca și tine.

Sunt 84 de pagini, la prețul de 9,90 lei, în care ne-ar plăcea să-ți găsești motivația de a începe să alergi sau să-ți îmbunătățești timpul pe kilometru.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

Numărul 2 al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, în magazinul Sport Guru (București) și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

RUNNING MAG 2

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PR & MARKETING:
[VIDEO] Nissan și Richard Whitehead te dau jos de pe canapea
[VIDEO] Strania poveste a noului spot Reebok
Visa mizează pe bătăile inimii unui atlet în spotul pentru Olimpiada de la Rio. Fabulos!

Ești suficient de rapid pentru a câștiga o pereche de Reebok?
Primul adidas „The X” a fost inaugurat la Londra
Transpirație sau like-uri pe Facebook? ASICS te provoacă să vrei mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.