Pepsi Light

Spuneți sincer… de câte ori nu v-ați susprins într-un supermarket cu o sticlă de suc în mână replicând (poate involuntar din subconștient), exerciții de bicepși de la sala de fitness? Nu-i așa că vă gândeați că forma sticlei nu vă avantajează?!

Ei bine, am fost cu toții la un pas să putem să ne antrenăm cu sticle de Pepsi Light. Ceea ce vedeți aici este un proiect care din păcate nu s-a materializat.

Pepsi și-a dorit la un moment dat să lanseze o sticlă de doi litri de Pepsi Light stilizată sub forma unei greutăți, desigur, pentru a încuraja ideea de sănătate.

„Sticla-ganteră” nu a ajuns niciodată în producție deși ar fi fost interesant să faci niște genoflexiuni pentru picioarele tale de alergător cu două Pepsi Light gantere în mâini. Măcar ai fi devenit atracția sălii.

Cu toate astea, deși Pepsi Light nu are calorii eu unul nu știu pe nimeni care să alerge și să bea băutura asta ci mai degrabă știu oameni care fug la propriu de ea.

CITEȘTE ȘI: 7 motive pentru care este foarte tare să alergi

Dacă ideea ar fi fost adoptată pentru Gatorade – parte a grupului Pepsi, probabil că s-ar fi creat o isterie în masă și sticla ganteră ar fi ajuns pe piață.

Pepsi Light

Așa, sticla „inventată” de o agenție de publicitate braziliană nu a convins astfel că mai avem de așteptat până să ne antrenăm cu sucul după noi.

Dacă totuși treaba asta va deveni realitate cu un suc carbogazos (puțin probabil), ai grijă când deschizi sticla agitată după antrenament!

Da, și noi credem că ar fi fost o glumă bună de 1 aprilie!

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

twelve + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.