Andrei Gligor este pregătit să organizeze prima cursă multi-etapă din România. Dar în același timp vrea să fie pregătit și pentru un nou ultra. Așa că se antrenează acasă.

Andrei Gligor a alergat câte un ultramaraton pe fiecare continent și și-a propus să organizeze o cursă multi-etapă și în România. Așa că, între 10 și 18 august se va desfășura Ultra Race Romania, o cursă de 250 de kilometri programată în jurul Buzăului unde concurenții vor avea ocazia să descopere câteva din frumusețile României.

În această perioadă, când este recomandată distanțarea socială și limitarea ieșirilor din casă, Andrei Gligor se pregătește pentru un nou ultra în casă. Nu este terenul ideal, dar în această perioadă este bine să faci și tu asta.

🎥 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗹𝗮𝗶𝗺𝗲𝗿: acest video este o parodie și trebuie tratată ca atare. Dar dacă îndrăznești să alergi 250 de kilometri în casă, atunci chiar ești eroul nostru! 🏃‍♂️👏👏👏

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.