Speedfit

Adio benzilor de alergare mari şi grele care ocupă jumătate de sufragerie, Speedfit este aici!

Reprezentând noul val de aparate cardio compacte şi uşoare, Speedfit este o bandă pe care poţi merge, alerga sau sprinta fără a o băga în priză! Miracol? Voodoo? Nici una, nici alta, ci design inteligent.

Forma curbată a benzii face ca viteza şi efortul depus de alergător să crească proporţional cu apropierea de partea din faţă (şi mai înaltă) a aparatului. Stând în zona de mijloc, ritmul este unul apropiat de cel al mersului şi este dictat chiar de alergător. Viteza creşte însă până la intensitatea unui sprint, atunci când utilizatorul „urcă” banda şi aceasta se roteşte din ce în ce mai repede.

Senzaţia alergării pe Speedfit este diferită de cea a unui treadmil clasic, electric, şi, deşi mişcarea este una naturală, iniţiată de alergător, acesta are nevoie de o mică perioadă de acomodare.

În caz contrar, banda se va roti fulgerător de repede şi următorul exerciţiu va fi flotarea din întins pe jos.

Pe lista atuurilor se află la loc de cinste greutatea şi dimensiunile reduse (100 kg/1,6 m), precum şi lipsa oricărui program de întreţinere sau dus la service. Însă nimic din toate astea nu se compară cu adevăratul avantaj: stilul de alergat impus de design este unul pe partea frontală a piciorului, evitând astfel impactul direct pe călcâi.

Şi ştim cu toţii ce înseamnă asta: articulaţii mai sănătoase şi alergări mai plăcute.

Citește și: Rulota FUTURELIGHT: o soluție pentru pasionații de alergare montană de la Designworks și The North Face

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

two × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.