Pentru Lavinia Ioana Panaete motivația vine de la provocarea de a-și depăși recordurile personale. Iar pantofii de alergare Nike Air Zoom Alphafly Next% sunt perfecți pentru asta.

De 5 ori campioană europeană la gimnastică aerobică, Lavinia Ioana Panaete este acum antrenor personal și ambasador Nike în România. A fost printre primii sportivi care au ieșit la o alergare cu noul model Nike Air Zoom Alphafly Next% și ne spune prima impresie.

Lavinia Ioana Panaete a testat Nike Air Zoom Alphafly Next%

Prima impresie

Am fost surprinsă, atunci când am luat pantoful în mână, de cât de ușor este. La prima alergare cu Nike Air Zoom Alphafly Next% fiecare pas s-a simțit foarte confortabil și ruta a fost mult mai ușor de parcurs.

Design

Îmi place foarte mult designul acestui model pentru că îmbină utilitatea cu estetica. Toată lumea vorbește despre tehnologia inovatoare a tălpii, dar mie mi se pare superb realizată partea de sus.

Materialul din care este creat, care este asemenea unei șosete fine, împreună cu cromatica folosită, face ca acest pantof să fie preferatul meu pentru alergare. Pentru mine este important să beneficiez de calitățile acestui model, dar este important și să arate bine în momentul în care îl port și mă antrenez.

Articolele de pe runningMAG se citesc cel mai bine la cafea. Descoperă pe COFFEElicious.ro peste 100 de sortimente de capsule cu cafea, compatibile cu sistemele Nespresso, Dolce Gusto și Caffissimo, dar și cafea de specialitate de la 9 prăjitorii din România.

Comportament la alergare și amortizare

Fiind foarte ușori, Nike Air Zoom Alphafly NEXT % se simt ușor în picioare, iar faptul că talpa combină spuma ZoomX cu două unități ZoomAir alături de inserții de fibră de carbon oferă cea mai mare returnare a energiei dintre toți pantofii de curse, împreună cu o amortizare perfectă pentru un sistem articular sănătos.

Stabilitate

Simt o stabilitate sporită în timpul alergării cu Nike Air Zoom Alphafly Next% datorită bazei din fibră de carbon plasată între pernele de amortizare, care este mai tare în vârf și puțin mai moale înspre călcâi. Pentru mine această caracteristică este foarte importantă pentru că ajută la prevenirea accidentărilor.

Aderență

Aderența este oferită de forma tălpii exterioare din cauciuc care creează unghiuri de aderență perfecte în funcție de amprenta la sol a piciorului. Distanța mai mare picior-sol îmi oferă o amortizare mai bună, pe care o simt benefică asupra articulației genunchilor.

Confort

Pentru confort și o senzație plăcută contribuie diferite tipuri de materiale în exterior care îmi mențin piciorul în siguranță și îmi oferă mai mult suport prin limbra integrată.

Raport preț / calitate

Un raport echitabil pentru că Nike Air Zoom Alphafly NEXT % înglobează cele mai noi invoații tehnologice dezvoltate de Nike.

Pro / Contra

Pro: Perfect construiți pentru alergare, oferă suportul necesar unei alergări pe suprafață dură.

Contra: Culori superbe la modelul de bărbați, care nu se găsesc și în gama pentru femei.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.