Florin Cujbă a testat Nike Air Zoom Alphafly Next%

Alergarea face parte din programele sale de antrenament, iar Florin Cujbă este convins că un pantof de alergare bine ales, confortabil și customizat, așa cum este Nike Air Zoom Alphafly Next%, poate face diferența.

Florin Cujbă este pasionat de sport încă din copilărie și acum este foarte activ în domeniile fitness și nutriție sportivă. Florin Cujbă este antrenor personal și ambasador Nike în România și a inclus deja pantofii de alergare Nike Air Zoom Alphafly Next%,  în antrenamentele sale de cardio cu alergare incluse.

După un tur de parc cu noul model Nike Air Zoom Alphafly Next% ne spune și prima sa impresie.

Florin Cujbă a testat Nike Air Zoom Alphafly Next%

Prima impresie

Ușori, confortabili și au o foarte bună atenuare a șocurilor!

Design

Nu este un design cu care să fiu obișnuit însă parcă am pășit în viitor. Sunt pur și simplu WOW. Ca o “navă spațială” ce vrea să te ducă rapid și în siguranță la destinație într-un confort de lux!

Comportament la alergare

Pantofii de alergare Nike Air Zoom Alphafly Next% sunt extrem de ușori și nici nu simți că ești încălțat cu ceva. Totuși, chiar dacă simți că nu ai nimic în picioare parcă ai niște arcuri ascunse ce te propulsează.

Florin Cujbă a testat Nike Air Zoom Alphafly Next%

Articolele de pe runningMAG se citesc cel mai bine la cafea. Descoperă pe COFFEElicious.ro peste 100 de sortimente de capsule cu cafea, compatibile cu sistemele Nespresso, Dolce Gusto și Caffissimo, dar și cafea de specialitate de la 9 prăjitorii din România.

Amortizare

Excelentă! La acest aspect, datorită tehnologiei de ultimă generatie, avem un upgrade real. Pantofii de alergare Nike Air Zoom Alphafly Next% nu doar amortizeaza dar, exact cum am spus, te ajută prin a te propulsa, făcând astfel alergarea mai rapidă și mai plăcută!

Stabilitate

Datorită formei lor, talpa “ia demarajul” și “curbele” în siguranță fie că faci sprinturi, fie că alergi ușor, fie că iei curbele în viteză! Însă recomand acest model mai mult pentru teren plat (asfalt, tartan), în detrimentul celui accidentat.

Florin Cujbă a testat Nike Air Zoom Alphafly Next%

Confort

Lejeri, material respirabil ceea ce face ca transpirația să nu apară și astfel elimină disconfortul în alergare

Raportul pret/calitate

Mie mi se pare unul corect. Poate Nike Air Zoom Alphafly Next%  nu sunt cei mai ieftini pantofi de alergare, dar sănătatea nu are preț când vine vorba de protejarea ei!

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

four × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.