Unplugged

O carte în care găsim explicate valoarea şi limitările gadgeturilor, cum şi când să le folosim (şi, mai ales, când să ne ferim de ele!).

Dacă ieşi la o alergare prin parc şi priveşti puţin cu atenţie ceilalţi alergători de pe alei, o să observi că aproape toţi poartă sau folosesc un dispozitiv electronic care monitorizează activitatea sportivă.

Ceas, telefon, brăţară… orice forme sau dimensiuni ar avea, aceste aparate au intrat în vieţile noastre şi ne spun în permanenţă cum şi cât am alergat, cu ce puls sau ritm, precum şi ce avem de făcut data viitoare, pentru a ne putea atinge ţinta propusă – să zicem un maraton, peste șase luni.

Mulţi spun că aceste gadgeturi ne fac mai buni şi că vor înlocui antrenorii personali, însă nu toată lumea este de acord cu această previziune.

Unplugged” vine să pună frână acestei invazii de aparate în vieţile noastre, demonstrând detaliat de ce, câteodată, aceşti instructori electronici stau mai mult în calea progresului decât să îl susţină.

În paginile cărţii găsim explicate valoarea şi limitările aparatelor, cum şi când să le folosim (şi, mai ales, când să ne ferim de ele!), cum să evităm greşelile făcute de majoritatea oamenilor care se bazează pe gadgeturi şi aplicaţii, precum şi cum să descoperim ce tehnologii merită banii şi care sunt bune de aruncat la gunoi.

Fiind publicată în 2017, cartea garantează şi oferă accesul la cele mai noi şi relevante informaţii pentru sportivi, fie ei recreaţionali sau deja porniţi pe rampa competiţiilor de vârf.

Unplugged” poate fi achiziţionată în limba engleză prin www.books-express.ro, la preţul de 177 de lei.

Citește și: Să te smulgi de pe canapea? Du-te, Dicăăă, du-teee!

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.