Stretch to Win 

Este oare cineva care nu își dorește să fie mai flexibil și mai mobil? Cartea Stretch to win are câteva răspunsuri.

Sportivi sau civili deopotrivă, tânjim să ne atingem genunchii cu fruntea, să facem șpagatul și să reușim în general să evităm rigidizarea corpului odată cu inerenta avansare în vârstă. Până acum, metodele de mărire a mobilității erau fie arhaice, fie ținute secret în cercurile gimnaștilor și balerinelor, dar acest lucru nu mai este valabil și datorită cărților asemănătoare celei prezentate aici.

Stretch to Win abordează mobilitatea într-o manieră holistică și științifică, în care nu doar musculatura este punctual întinsă, ci întregul sistem de fascii al corpului omenesc. Cu alte cuvinte, degeaba încerci să tragi de un umăr dacă gamba opusă are o contractură sau ultimul masaj de relaxare primit a fost în urmă cu 10 ani.

Detaliile sunt importante, așa că autorii nu fac rabat și analizează procedurile, inclusiv prin prisma ordinii de activare a articulațiilor, în funcție de mărimea și complexitatea acestora. Volumul conține și un capitol dedicat autoexaminării, pentru a vedea și înțelege mai bine care este punctul de pornire și ce pași trebuie urmați spre șpagatul mult dorit.

„Stretch to Win” poate fi achiziționată prin www.books-express.ro, la prețul de 80 de lei.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

5 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.