Am alergat la Stejarii Country Club și am donat mișcările pentru campania LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD

0
619
Stejarii Country Club

Pentru că dăm oricând o oră de scris pentru o oră de alergare sau mers la sală, am acceptat bucuroși invitația celor de la Stejarii Country Club pentru un scurt antrenament în cadrul campaniei LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD.

Încă din anul 2014, Technogym desfășoară această campanie care are ca scop lupta împotriva obezității și a vieții sedentare. Campania are la bază donarea de “activitate fizică” către comunitate în scopul îmbunătățirii calității vieții prin miscare.

Anul trecut, proiectul LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD a înregistrat la nivel global, 513 săli participante din 21 de țări; 122.183 de participanți; 402 milioane “moves” colectate; 170 milioane calorii arse si 25.000 kg slabie.

Partea frumoasă este că oricine poate participa la acest proiect prin colectarea de “Moves”, în timpul antrenamentului pe echipamentul cardio. Fie că mergi, fie că alergi, mișcările se colectează și se adună la totalul general al sălii. Evident, trebuie să faci sport pe un echipament Technogym.

Înainte de a începe trebuie să-ți descarci aplicația Mywellness din AppStore sau din Google Play. Îți creezi un cont care poate fi accesat pe orice echipament cardio din gym și, gata, începi să aduni mișcări. 

Astfel, în perioada 13-31 martie 2017, cei de la Stejarii Country Club vor colecta toate mișcările participanților și dacă se vor număra printre sălile câștigătoare vor dona premiile unor beneficiari locali care au nevoie de ele.

Stejarii Country Club_Technogym

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.