Alex Filip

Alex Filip, “alergătorul” nostru de teste, este pregătit pentru un sezon complet în competiții de raliu, alergare, ciclism, duatlon și triatlon, iar pe 30 iulie va concura la primul său concurs internațional de triatlon – IronMan 70.3 Budapesta.

Cu o serie de parteneri care au susținut echipajul pe termen lung, Alex Filip și Bogdan Iancu vor lua startul și în 2016 în Campionatul European de Raliuri. Echipajul român va concura în premieră cu modelul Renault Clio R3T.

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Dar Campionatul European de Raliuri nu reprezintă singura provocare pentru Alex Filip. În 2016 el va participa și la competiții de alergare, ciclism, duatlon și triatlon, iar pe 30 iulie va concura la primul său concurs internațional de triatlon – IronMan 70.3 Budapesta.

“Va fi un sezon plin din toate punctele de vedere pe care-l voi savura la maximum indiferent că voi fi în masina de curse, pe bicicletă, în apă sau în alergare. La fiecare competiție voi face tot posibilul pentru a obține cel mai bun rezultat. Aștept cu nerăbdare prima mea participare la o competiție internationala de tip IronMan și sper să ajung zâmbind la sosire”, a spus Alex Filip, a cărui performanță fizică va fi monitorizată de Polar V800 și care începând din acest sezon va fi susținut pe partea de nutriție și suplimente alimentare necesare efortului fizic de partenerii Isostar și Gerble, prin nutrivita.ro.

În raliuri, pentru Alex Filip și Bogdan Iancu sezonul 2015 s-a terminat cu o clasare în top 10 în clasamentul general la categoria 2WD în Campionatul European de Raliuri, fiind pentru a doua oară consecutiv cel mai bine clasat echipaj român din ERC.

Obiectivele sunt la fel de ambițioase și în 2016, mai ales că Alex Filip va pilota acum noul model Renault Clio R3T. “Am așteptat cu nerăbdare momentul în care vom putea aborda etapele din Campionatul European de Raliuri cu noul model al celor de la Renault și cred că vom putea să ne îmbunătățim performanțele de până acum”, a spus Alex Filip.

În cel de-al treilea sezon din ERC, Alex Filip și Bogdan Iancu sunt susținuți de partenerii tradiționali care au decis să continue implicarea în lumea sporturilor cu motor. “Participarea noastră în Campionatul European este posbilă doar datorită partenerilor noștri care au avut încredere în noi și cu care am dezvoltat o colaborare pe termen lung. Sunt mândru că avem alături de noi companii multinaționale precum Orange, de 11 ani, Michelin, de 8 ani, Renault, de 5 ani, BCR de 5 ani, Mobil 1 prin Star Lubricants, de 5 ani, și Rombat, pentru al doilea an consecutiv deja. Le mulțumesc tutuor că au în continuare încredere în noi și abia aștept să luăm startul la primul raliu”, a continuat Alex Filip.

Programul din acest sezon include o participare de minimum trei etape în Campionatul European de Raliuri, pe listă fiind evenimentele din Grecia, Polonia, Cehia sau Cipru, și pe plan local la evenimentul internațional Sibiu Rally Challenge.

Etapa din Grecia este programată în perioada 6 – 8 mai și este una în care Alex Filip și Bogdan Iancu au urcat pe podium. “Avem amintiri frumoase din Grecia și vrem să urcăm din nou pe podium în acest raliu. Sezonul de raliuri începe în luna mai pentru noi și apoi ne vom face strategia pas cu pas”, a spus Alex Filip.

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt susținuți in 2016 de Orange, Renault, Rombat Batteries, Michelin, BCR Leasing, Mobil 1 prin Star Lubricants si de partenerii tehnici – Isostar si Gerble prin nutrivita.ro, Polar, Running Mag, Colina Motorsport, Felt bicycles, Hotel Hilton Sibiu, Ludicass Traduceri si Automobil Clubul Român.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.