Alex Diaconu

Alex Diaconu și SportsShuttle.ro, distribuitorul oficial Dare2Tri în România, au semnat un acord de colaborare pe tot sezonul competițional de triatlon national si international 2016. Astfel, Alex Diaconu va deveni imaginea oficială a mărcii Dare2Tri în România.

Ca parte a acestei colaborări, clienții SportsShuttle.ro care vor achiziționa orice tip de neopren de înot marca Dare2Tri, vor beneficia de o ședință gratuită de înot în bazin și una în open-water, oferite de Alex Diaconu, în care se vor preda tehnici de înot și de utilizare corectă a costumelor de neopren.

De asemenea, clienții SportsShuttle.ro vor avea acces la taberele SportsShuttle TriCamp powered by MD Team sau antrenamentele tematice de alergare sau bicicletă.

CITEȘTE ȘI: Cum a fost: Gabriel Mitrache, alergător amator, face un raport de cursă după Semimaratonul București

SportsShuttle.ro este un site de echipament sportiv, concentrându-se pe promovarea triatlonului, alergării, ciclismului, înotului, sporturilor nautice (windsurfing, surfing, kitesurfing, SUP), schi și snowboarding.

Dare2Tri este o companie olandeză, iar fondatorul, Alex de Boer, este un triatlonist pasionat încă din 1995. A terminat Ironman Hawaii și alte concursuri Ironman pe întregul glob.

A lansat compania Dare2Tri în 1995, inițial ca distribuitor al produselor mărcii Ironman, devenind în 2001 licențiat Ironman Active Wear for the World Triathlon Corporation.

După 15 ani de management al calității și producției iși lansează propria marcă, Dare2Tri, folosindu-și propriile nevoi, ca sportiv, și experiența în design, pentru a oferi echipament de triatlon de cea mai bună calitate.

CITEȘTE ȘI: Pe 4 – 5 iunie are loc Maratonul Caloriilor Arse la Mall Promenada

Alex Diaconu este unul dintre cei mai titrați triatloniști din România cu rezultate remarcabile atât pe plan național, dar mai ales internațional.

El deține 3 recorduri naționale- Long Distance 6:31’27”, Triatlon Olimpic 1:54’09”, IronMan Swim 3800m 55’22”. Alex este multiplu Campion Național la Triatlon cu 7 titluri și are 106 clasări pe podium, din care 62 de locuri 1.

Palmares Alex Diaconu:
2010 –  Primul român calificat la Campionatul Mondial de Triatlon
2014 –  Campionatul Mondial ITU Distanță Lungă- locul 4
Half IronMan Malaezia- locul 2
Triatlon Herbalife Buftea– locul 1
2015 –  Transfier 2015– locul 3
No Stress Triatlon Mogoșoaia– locul 1

Citește și articole din categoria TRIATLON:
S-a lansat oficial prima echipă privată de alergare, triatlon și ciclism
S-a dat startul înscrierilor la Triatlonul Herbalife Brașov
S-au deschis înscrierile pentru Trichallenge Mamaia
Provocare epică! Triatlon urban cu doi medaliați olimpici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.