BMW Fitness Week - alergare

Echipament de alergare în locul combinezoanelor de cursă. Timp de aproape o săptămână, cei opt piloți BMW care concurează în Campionatul German de Turisme (DTM) au participat la o sesiune intensă de antrenament la Viareggio, în Italia.

Riccardo Ceccarelli, medicul echipei, impreuna cu echipa sa din cadrul proiectului Formula Medicine a pregatit un program complex de exercitii pentru a se asigura ca pilotii sunt pregatiti din punct de vedere fizic pentru un nou sezon din DTM.

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Alergare pe plajă, CrossFit, ciclism, fotbal pe plajă sau arte marțiale au fost antrenamentele dezvoltate de echipa de la Formula Medicine, cea mai importantă clinică de pregătire a piloților din lume.

Accentul s-a pus atât pe pregătirea fizică, dar și pe cea mentală. Circuite speciale de antrenament, alergare, teste de reacție și o serie de programe specifice au fost dezvoltate special pentru piloții de curse.

„Alergarea este o componentă importantă din programul de pregătire pentru un pilot. Alerg în fiecare zi, dar programul de aici a fost dus la un alt nivel”, a spus Marco Wittmann, campionul din DTM în 2014.

Sezonul 2016 din DTM va începe în weekendul 7 – 8 mai pe circuitul Hockenheimring, din Germania.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

thirteen − two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.