Orange pop-up cinema

Ți-ai propus să ieși la o alergare în parc? Ei bine, după o tură, sau mai multe, te poți opri și la un film la Orange pop-up cinema și mai faci și o faptă bună. 

Dacă în următoarele două weekend-uri ți-ai propus să ieși la o alergare în parcul Alexandru Ioan Cuza îți recomandăm să te “odihnești” după turele de parc la un film.

Orange pop-up cinema este un cinematograf în aer liber, o sală VIP, dacă este să ne luăm după confortul fotoliilor de puf, care se organizează în parcul Alexandru Ioan Cuza, pe insula Pensionarilor, timp de 3 saptămâni, în weekend.

În următoarele două săptămâni, proiecțiile au loc vineri, sâmbătă și duminică, (17-19 iulie și 24-26 iulie) după un program foarte simplu: vineri rulează 2 filme (20:30 și 23:30), sâmbăta rulează 3 filme (10:00, 20:00 și 23:00), iar duminică 2 filme (10:00 și 20:00).

Este o pauza destul de mare între proiecții pentru a asigura dezinfectarea completă a spațiului pentru siguranță completă.

Printre filmele care se vor difuza la Orange pop-up cinema se numără blockbustere 2019-2020, filme cu super eroi și chiar nominalizate (câștigătoare) la Oscar: Once upon a time in Hollywood, Joker, A star is Born, Men in Black International sunt doar câteva dintre titlurile care vor rula pe marele ecran din parc. Niciunul dintre filme nu se va repeta, se difuzează o singură dată.

Este recomandat să achiziționezi biletele pe iabilet.ro, facilitează mult accesul și toată procedura de la intrare. Poți achiziționa și pe loc, dar online găsești locuri mai bune!

Costul unui bilet valabil pentru vizionarea unui film este de 7 lei. Cel mai important lucru este însă că această sumă de pe bilete merge integral către Fundația Orange pentru proiectul Digitaliada, proiect ce promovează educația digitală în școlile din mediul rural. Așa că te distrezi și faci și o faptă bună!

Din punct de vedere “organizatoric”, sunt disponibile pachete de 2, 3 sau 4 locuri, practic atâtea fotolii de puf fiind grupate în jurul unei mese. În afara acestui spațiu și la intrare și ieșire, deși este în aer liber, pentru siguranță, trebuie purtată mască.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.