Running World Cup

Indiferent dacă ești sportiv profesionist sau alergător amator, poți să aduci și tu puncte pentru România în Running World Cup 2020.

Mai căutai un motiv care să te scoată la alergare iarna aceasta? Ei bine, acum poți aduna și tu kilometri pentru echipa României în Vitality Running World Cup.

Înscrierea pentru Running World Cup 2020 este gratuită și nu ai nevoie decât de un smartphone sau un smartwatch pentru a face asta. Kilometri alergați de tine vor conta în competiția globală pentru România.

Calificările încep pe data de 5 martie și alergătorii din fiecare națiune au la dispoziție 7 zile pentru a-și califica țara în optimile de finală care sunt programate pe 14 martie.

Pe 21 martie sunt programate sferturile de finală, pe 28 martie semifinala, iar pe 4 aprilie marea finală. Începând din faza optimilor, alergătorii au la dispoziție câte două zile pentru a alerga cât mai mulți kilometri.

Clasamentul pe națiuni se face în funcție de media kilometrilor alergați, iar înscrierea este gratuită pe site-ul http://www.runningworldcup.com. În plus, primești și un goodie bag cu o valoare de 100 de dolari cu diverse reduceri la partenerii evenimentului.

Te bagi?

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + nineteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.