Pe 5 iunie este Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, iar poluarea este una dintre problemele principale cu care ne confruntăm în acest moment. Și pentru mine este important să văd că brandurile pe care le folosesc la alergare sunt conștiente de asta. 

adidas, prin colaborarea cu Parley for the Oceans, și-a propus să transforme plasticul care ajunge în mări și oceane într-o resursă. Astfel, din 11 sticle de plastic se produce o pereche de pantofi de alergare UltraBOOST Parley sau UltraBOOST X Parley.

În culori variind de la albastru închis la verde, inspirate din culorile mărilor și oceanelor, pantofii de alergare în ediția Parley for the Oceans dispun de partea superioară Primeknit realizată în proporţie de 85% din Parley Ocean PlasticTM – un material inovator creat din deșeuri de plastic reciclate, interceptate înainte de a intra în ocean.

Talpa intermediară, cu tehnologia BOOST, este creată din materiale reciclabile, oferind confort, amortizare şi retur de energie la contactul cu solul.

Talpa exterioară din cauciuc Continental, concepută din materiale naturale, asigură un contact lin și flexibil cu solul, plus aderență avansată în orice condiții.

Partea cea mai frumoasă este că putem contribui și noi la scăderea poluării cu plastic. Așadar, măcar o dată pe an, pe 5 iunie, putem să ducem toate sticlele pe care le avem în casă la reciclat, putem să încercăm să reducem consumul de băuturi în sticle de plastic și, cu siguranță, ar trebui să renunțăm la punga de plastic pe care o primim la supermarket.

Și sunt foarte sigur că cei de la adidas nu s-ar supăra dacă ar rămâne astfel fără materie primă pentru colecția lor specială 😉

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.