adidas x Parley

Colaborarea dintre adidas și Parley for the Oceans nu se rezumă doar la producerea unor pantofi de alergare din deșeurile colectate din apa oceanelor.

adidas și Parley for the Oceans au anunțat odată cu lansarea adidas x Parley Run for the Oceans prima lor inițiativă globală, o mișcare mondială care are loc în timpul săptămânii în care se celebrează Ziua Mondială a Oceanelor (5-11 iunie).

adidas, Parley for the Oceans și Runtastic și-au unit forțele pentru a valorifica puterea sportului ca un catalizator al schimbării pozitive, pentru a inspira oamenii să se alăture cauzei, mărind gradul de conștientizare cu fiecare pas.

Între 5 și 11 iunie, alergătorii din toată lumea se vor întâlni, virtual, pentru a-și arăta angajamentul față de situația oceanelor – cu fiecare kilometru parcurs. Alergătorii pot contribui cu kilometri parcurși și pot ajuta la răspândirea mesajului, înregistrându-se gratuit pentru sesiunea digitală de alergare.

Cei care se înregistrează în această săptămână, aleargă și acumulează kilometri, pot vedea totalul distanțelor parcurse de toți alergătorii din întreaga lume care s-au alăturat mișcării.

Este o cauză frumoasă pentru care poți alerga și tu în aceste zile. Tot ce trebuie să faci este să te inscrii pe www.adidas.com/runfortheoceans și să-ți instalezi aplicația Runtastic pe telefon pentru a-ți înregistra alergarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

thirteen + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.