MA RA TH ON

Te-ai gândit vreodată că poți să alergi cu Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Joshua Cheptegei, Geoffrey Kamworor sau Marius Ionescu în aceeași echipă? Ei bine, la MA RA TH ON ai putea avea șansa aceasta.

NN Running Team, împreună cu partenerii NN Group și Maurten, lansează provocarea MA RA TH ON, o cursă virtuală de ștafetă.

Pe data de 6 și 7 iunie toți participanții vor avea șansa de a alerga împotriva sau chiar în echipă cu Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Joshua Cheptegei, Geoffrey Kamworor și Marius Ionescu, atleții din NN Running Team, într-o cursă virtuală de maraton ștafetă.

MA RA TH ON este o cursă virtuală de maraton ștafetă unde alergători din întreaga echipă pot forma echipe de câte patru pentru a acoperi împreună distanța unui maraton, urmând ca fiecare membru al ștafetei să alerge câte 10,5 km.

Organizatorii au pregătit și o surpriză pentru 10 din echipele înscrise, acestea urmând să alerge în echipă cu unul dintre atleții NN Running Team.

Cursa MA RA TH ON se va desfășura pe 6-7 iunie, înregistrările începând din data de 30 mai pe www.nnrunningteam.com/marathon. Participarea la eveniment este gratuită, iar dacă nu ai încă trei prieteni cu care să alergi te poți înscrie singur, iar organizatorii te vor împerecha cu alergători din întreaga lume. Atleții NN Running Team vor fi alocați aleator în 10 din echipele participante.

Poți alerga de pe 6 iunie de la orele 12:01 am până pe 7 iunie la ora 23:59 ora României. Pentru a participa trebuie să ai minimum 18 ani și se vor face clasamente separate la masculin, feminin și mixt. Mai ai nevoie de un cont pe Strava, și, gata, poți participa și tu la MA RA TH ON.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.