Este plin internetul de glume cu Chuck Norris. Dar tu ai avea curaj să te întreci cu el într-o cursă de 5 km?

Una din glumele care circulă pe internet este că Chuck Norris este atât de rapid încât lumina nu îl poate găsi. Iar alta spune că se leagă la șireturi în timp ce aleargă cu spatele.

Nu știm dacă va facea toate astea pe 4 mai, dar dacă ești mare fan Chuck Norris atunci trebuie să alergi cu el 5 kilometri. Se anunță o cursă epică, cum altfel. Și dacă ajungi la final în cursa CFORCE CHUCK NORRIS 5K vei putea bate palma chiar cu Chuck Norris la sosire, pentru că, evident, el a terminat primul și te așteaptă de cel puțin două zile.

La CFORCE CHUCK NORRIS 5K nu e doar despre alergare. Organizatorii vor să bată și un record mondial și să strângă acolo cei mai mulți oameni îmbrăcați ca, desigur, Chuck Norris. Pentru asta, în kitul de înscriere vei primi un tricou, o barbă falsă și celebra curea din Texas Ranger. Cursa se desfășoară unde altundeva decât în Texas! 😉

Iar dacă te simți inspirat poți să vii costumat de acasă pentru că există premii pentru cel mai bun costum Chuck Norris la masculin, feminin și la copiii sub 12 ani.

Primii 100 de înscriși vor lua micul dejun chiar cu Chiuck Norris. Taxa de înscriere este de 30 de dolari până pe 31 ianuarie, 35 de dolari până pe 12 aprilie, 40 de dolari până pe 26 aprilie și 50 de dolari în dimineața cursei.

100% din taxa de înscriere va fi împărțită asociaților Kickstart Kids și Mercy Project.

Citește și: De ce e bine să alergăm?

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

seven + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.