adidas Train & Run

Veste mare pentru posesorii de telefoane inteligente echipate cu sistem de operare Windows: adidas tocmai a lansat aplicația adidas Train & Run ce va rula pe toate device-urile echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Aplicația îți va permite să îți planifici antrenamentele, să le monitorizezi și apoi să le postezi cu ușurință pe rețelele de socializare. adidas Train & Run funcționează atât pe telefoane cât și pe tablete separat sau în același timp. Informația este share-uită cu ușurință între device-urile înregistrate să facă acest lucru și atât telefonul cât și tableta pot fi conectate la un televizor sau la un laptop pentru ca tu să folosești Train & Run în regim desktop.

Evident că aplicația este compatibilă cu device-ul FIT SMART care îi va transmite numărul de pași executați și monitorizarea ritmului cardiac. Prin sistemul Bluetooth Smart, FIT SMART este compatibil cu orice telefon Windows 10, cu tableta Surface sau cu un laptop cu același sistem de operare. 

Aplicația adidas Train & Run oferă o accesibilitate de ultimă generație la funcțiile sale. De exemplu, cu ajutorul funcției de comandă vocală atunci când vei rosti “Start Free Workout” va fi pornit automat un program de antrenament pre-stabilit ajutat de comenzi vocale care îți spun ce trebuie să faci corect pentru executarea exercițiilor. Comanda “Sync FIT SMART” va conecta instantaneu device-ul ce îți va monitoriza parcursul fizic zilnic și poți să îți alegi cele mai bune programe de antrenament și să le formezi shortcut-uri care să îți apară în pagina de start a telefonului tău Windows 10.

Aplicația adidas Train & Run poate fi descărcată de pe site-ul micoach.

Citește alte articole din categoria ECHIPAMENT:
În sfârșit! Tricou tehnic de alergare cu electrozi incluși!
Runtastic a lansat aplicația Results
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

ASICS tocmai a prezentat MetaRun, Ferrari-ul pantofilor de alergare
Un smart watch TAG Heuer? Da, și elvețienii au luat-o razna…
Runtastic Moment: un ceas „clasic”, care îți monitorizează orice mișcare
Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra
adidas sparge tiparele cu noii pantofi performanți printați 3D
adidas adaugă noi culori pantofului de alergare Ultra BOOST
adidas lanseză Ultra BOOST

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ten + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.