adidas PureBOOST RBL

adidas Running a lansat PureBOOST RBL, un nou pantof de alergare adaptat pentru toate condițiile climatice și care vine în completarea liniei de produse PureBoost.

Dezvoltat împreună cu alergători urbani din întreaga lume și testat în toate condițiile climatice, noul pantof de alergare se lansează cu o serie de actualizări tehnologice special dezvoltate pentru a oferi rezistență în condiții meteo nefavorabile, în timpul alergărilor urbane.

Partea superioară este realizată integral din Circular Knit, un material textil care respinge apa și care este fabricat dintr-o țesătură circulară ce prezintă spații goale în centrul ei, pentru a menține piciorul uscat și la o temperatură optimă în timpul alergării.

adidas PureBOOST RBL

Utility Collar susține glezna și oferă protecție, în timp ce detaliile reflectorizante maximizează vizibilitatea pe timp de noapte permițând astfel alergătorului să pună stăpânire pe străzile orașului cu încredere și ușurință.

adidas PureBOOST RBL

În ceea ce privește tranziția piciorului în timpul alergării, tehnologia All-terrain LUX oferă aderență și o tracțiune superioră, indiferent de suprafață sau vreme. Talpa exterioară Stretchweb sporește aderența și stabilitatea pe străzile inundate de ploaie, iar talpa inovatoare BOOST oferă confort și retur maxim de energie, indiferent de temperatură.

PureBOOST RBL va fi disponibil în magazinele adidas începând cu data de 27 septembrie, la prețul de 744 lei.

Citește și: Sponsorii, performanța, atletismul și alergarea

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.