adidas ultraboost 19

adidas Running lansează noul adidas Ultraboost 19, cea mai receptivă și plină de energie versiune a modelului, până în prezent.

Pentru crearea noului adidas Ultraboost 19, designerii și dezvoltatorii adidas au colaborat cu mii de alergători din întreaga lume pentru a reinventa complet pantofii pentru alergare. Împreună, au simplificat modelul iniţial adidas Ultraboost de la 17 elemente la doar 4 componente performante, construind un model mai ușor, cu un retur crescut de energie și capacitate de reacție sporită pentru o experiență care schimbă regulile alergării.

adidas ultraboost 19

Noul model include:

  • BOOST optimizat – cu 20% mai mult BOOST în talpa intermediară pentru un retur mai mare de energie la fiecare pas
  • Acesta funcționează alături de noul sistem Torsion Spring pentru propulsie cu minim de efort. Rezultatul configurației de înaltă performanță este pantoful care oferă un retur mult mai mare de energie și se mișcă simultan cu tine, propulsându-ţi fiecare pas fără a irosi energie în tranziţia de la un pas la altul
  • Pentru o adaptabilitate perfectă pe picior, Sistemul 3D al Călcâiului diminuează impactul, oferind suport sporit și stabilitate pentru o alergare mai sigură
  • Inovatoarea ţesătură dintr-o singură bucată, Primeknit 360, îmbracă piciorul şi îi oferă o susținere îmbunătățită și un confort sporit

adidas Ultraboost 19 a fost inspirat și creat pentru o nouă eră a alergării. Un tip de alergare mai creativ, sociabil și mai deschis decât oricând altcândva. Pentru a sărbători acest moment, adidas lansează campania “Recode Running“, care promovează modul în care alergătorii transformă sportul cu fiecare alergare.

Printre primii susținători adidas Ultraboost 19, și primii care au testat modelul, se numără cei mai importanţi sportivi și lideri de opinie adidas, precum fotbaliștii Lionel Messi, Paulo Dybala şi Paul Pogba, atletul Wayde van Niekerk , actorul hollywoodian Chadwick Boseman și renumitul model Kendall Jenner.

După vânzarea modelului în ediție limitată, adidas Ultraboost 19 Laser Red, în mai puțin de șapte minute în SUA și China, noul model soseşte în magazinele adidas din întreaga lume începând cu 21 februarie.

Citește și: inov-8 a lansat MUDCLAW G 260

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.