adidas PureBOOST GO

adidas Running lansează noul model creat special pentru alergătorul urban, adidas PureBOOST GO.

Proiectat pentru a ușura schimbările de direcție, modelul extrem de adaptabil oferă o experiență de alergare care este atât palpitantă, cât și accesibilă tuturor.

adidas PureBOOST GO

Alergarea pe străzile unui oraș este eliberatoare, dar poate fi imprevizibilă și intimidantă. Pentru a le permite tuturor să experimenteze și să se bucure de emoția alergării urbane, ca antrenament sau ocazional, adidas a proiectat noul PureBOOST GO, un model cu o dinamică și versatilitate performantă, creat special pentru a se adapta cerințelor alergării în oraș.

Noua Expanded Landing Zone – o platformă mai lată în partea din faţă a piciorului pentru creșterea stabilității în mișcările laterale – aceasta oferă alergătorilor urbani adaptabilitate maximă, astfel încât aceştia să poată schimba direcția cu ușurință și viteză.

adidas PureBOOST GO

PureBOOST GO include de asemenea, talpa BOOST, tehnologia reprezentativă adidas care oferă alergătorului un retur maxim de energie. Pentru confort și o experiență mai bună de alergare, partea superioară a pantofului este tricotată circular şi este fabricată dintr-o țesătură care permite aerisirea, îmbunătățește flexibilitatea și libertatea de mișcare cu fiecare pas.

adidas PureBOOST GO va fi disponibil în magazine din 29 august.

Citește și: Faceți cunoștință cu Nike Zoom Pegasus Turbo

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.