ADIDAS SOLARBOOST

adidas Running lansează un model de pantofi sport cu o nouă performanță tehnică pentru cei care aspiră la cele mai bune rezultate în timpul alergărilor, la confort și retur constant de energie.

Inspirat de ingineria NASA și conceput pentru funcționalitate, SOLARBOOST este un pantof pentru alergare de înaltă performanță, ușor şi creat utilizând cele mai bune inovații adidas.

Prin intermediul tehnologiei revoluționare Tailored Fibre Placement, care foloseşte fibre Parley, fiecare milimetru al pantofului este cusut și construit cu precizie. Rezultatul – confort superior, potrivire și susținere prin intermediul unei construcții ușoare, astfel încât alergătorii se pot mișca cu încredere la orice viteză sau pe orice distanță.

Încrederea a fost inspirația de bază pentru noul model. Știind că alergătorii pasionați practică acest sport pentru a fi mai încrezători și în alte aspecte ale vieții lor, pantoful este proiectat pentru a le oferi siguranță sportivilor prin echiparea lor cu cele mai avansate tehnologii.

Fiind printre primele campanii care integrează membri ai comunității adidas Runners, cei care sunt inspirația principală în tot ceea ce face adidas Running, Campania Run To Rise este construită pentru a celebra cotele maxime de încredere și energie pe care alergătorii le trăiesc la finalul curselor.

Precum în construcția unei nave spațiale, în care fiecare componentă are un scop unic, fiecare element SOLARBOOST a fost maximizat pentru o funcție specifică a performanței.

Cu o greutate de numai 295 g (pentru mărimea 8.5 UK), noul model este cu 15 g mai ușor decât modelul Energy Boost, reflectând o reducere semnificativă a greutății, în timp ce oferă aceeași amortizare superioară și un retur crescut de energie.

țCercetarea internă verificată de un partener extern independent a dovedit că noul adidas SOLARBOOST oferă un retur mai mare de energie, cu fiecare pas, în comparație cu noul produs NIKE Epic React Flyknit.

Testat de membrii comunităţii adidas Runners în orașele cheie din întreaga lume, la diferite temperaturi şi condiţii meteo, modelul ușor și durabil prezintă cele mai inovatoare tehnologii adidas, printre care:

  • Noua Tailored Fibre Placement: tehnologie de ultimă generație care utilizează informațiile Aramis pentru a amplasa și a întări cu precizie fibrele din material Parley poziţionate în zona mediană, pentru a oferi susținere și protecție în zonele critice ale piciorului, în timpul alergării
  • Energy rail: o construcție simetrică nouă și ușoară, care funcționează pe baza tehnologiei BOOST pentru a crește stabilitatea
  • Structura călcâiului: construcție ușoară de susținere a călcâiului, concepută pentru a permite mișcarea liberă a tendonului lui Achile, precum și o ajustare perfectă și flexibilă
  • Talpa BOOST: talpa intermediară din 85 % BOOST oferă amortizare superioară și uşoară pentru un plus de energie la fiecare pas
  • Stretchweb optimizat: talpa exterioară din cauciuc cu aderență superioară se adaptează la fiecare pas si se mişcă în armonie cu BOOST oferind astfel o experiență plăcută și flexibilă de alergare

SOLARBOOST va fi disponibil din 17 mai în magazinele adidas din România și din întreaga lume.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

7 − six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.