Astăzi, adidas Running a lansat ultimul model AlphaBOUNCE Beyond construit pentru a permite sportivilor să-şi depăşească potenţialul şi să experimenteze performanţe fără limite.

Designul progresiv fuzionează cu funcționalitatea şi estetica, iar modelul este conceput pentru atleții care domină jocul și folosesc alergarea ca instrument de antrenament pentru a deveni cei mai buni pe teren.

Pentru a sărbători acest lucru și pentru a provoca atletul Alpha să încorporeze mai multe alergări în antrenamentul său pentru a obține un avantaj competitive, adidas Running a creat campania „Run The Game”.

 

Cea de-a doua fază a impresionantei lansări adidas include sportivi de cea mai înaltă clasă, printre care se numără fotbalistul Real Madrid, Gareth Bale, jucătoarea de tenis câştigatoare Australian Open Caroline Wozniacki, jucătorul American de baschet și triplu US All-Star, Damian Lillard, baschetbalistul James Harden și mijlocașul All Blacks Beauden Barrett.

„Alergarea este esenţială pentru mişcarea mea pe teren şi este ceea ce îmi oferă un avantaj atunci când concurez. Prin integrarea mai multor alergări în antrenamentul meu din afara terenului, am observat multe diferențe pentru forma fizică de care dau dovadă în ziua jocului. Cu AlphaBOUNCE Beyond mă simt încrezătoare și sunt sigură de eficiența modului în care mă antrenez, mă ajută să preiau controlul jocului atunci când contează cel mai mult.” – Caroline Wozniacki, campioană Australian Open 2018

Proiectat pentru putere, viteză şi îmbunătăţirea condiţiei fizice, AlphaBOUNCE Beyond încorporează cele mai inovatoare tehnologii și materiale adidas care se combină pentru a oferi trei beneficii cheie pentru sportivi: potrivire, confort și tranziţie.

Citește și: Kit de supraviețuire pentru o alergare montană. Și nu numai…

POTRIVIREA SUPERIOARĂ se datorează noii părţi FORGED Mesh dintr-o singură bucată, proiectată cu tehnologia Aramis. Este o ţesatură tehnologizată ce permite aerisirea si este orientată pentru a oferi suport şi stabilitate dinamică pentru mişcările liniare şi multidirecţionale. Perfectă pentru sportivii care au nevoie să schimbe direcţia şi să reacţioneze rapid pe teren.

CONFORTUL SPORIT este oferit de talpa Stretched BOUNCE, o spumă EVA uşoară şi de înaltă performanţă, întinsă special pentru a permite deplasarea în orice direcție. Aceasta se combină cu sistemul Extended Heel Support, care îmbrățișează călcâiul și zona mediană, pentru stabilitate crescută și pentru fixarea piciorului, astfel încât sportivii să beneficieze de susținere și stabilitate pe măsură ce influențează jocul.

TRANZIŢIA SUPERIOARĂ este asigurată de stratul exterior din cauciuc Continental™ care, pe lângă tracțiunea ridicată pe suprafețe umede şi uscate, oferă rezistență crescută împotriva deteriorării în timp. Această tracțiune permite o mai mare aderență la sol în momentul schimbării ritmului si direcției în timpul antrenamentului.

AlphaBOUNCE Beyond va fi disponibil în magazinele adidas din întreaga lume începând cu 29 martie 2018.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

four × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.