adidas Ultraboost 19

adidas Running a prezentat modelul adidas Ultraboost 19, o versiune complet reimaginată și recreată a pantofilor binecunoscuți ai mărcii.

Designerii și dezvoltatorii produselor adidas au colaborat cu mii de alergători din întreaga lume pentru a crea noul model în cel mai ambițios proiect de colaborare de până acum.

Feedback-ul cel mai numeros al alergătorilor a fost că alergarea se schimbă, devine mai tânără şi mai democratică. Odată cu apariția cluburilor de alergare, acest sport este acum unul de socializare, mai degrabă decât o activitate practicată individual.

adidas_Ultraboost 19_Laser Red

Alergătorii au afirmat clar că îşi doresc un produs mai simplu, care include mai puține componente, dar performanțe la fel de ridicate. Pentru a reflecta aceasta, originalul adidas Ultraboost a fost descompus în 17 piese și reconstruit concentrându-se pe patru componente cheie – BOOST optimizat, Torsion Spring, Primeknit 360 și 3D Heel Frame. 

BOOST optimizat

– cu 20% mai mult BOOST în talpa intermediară comparativ cu prima generație adidas Ultraboost, această tehnologie actualizată aduce un retur mai mare de energie

Torsion Spring

– o construcție uşoară pentru susținere sporită la aterizare și tranziție rapidă pentru propulsarea sportivilor

Primeknit 360

– se simte ca o a doua piele, combinând confortul pur cu performanța uşoară

3D Heel Frame actualizat

– design decupat în spatele călcâiului care aduce un mix perfect între adaptabilitate și suport

adidas Ultraboost 19 se va lansa inițial într-o variantă limitată Laser Red, cu alte ediții limitate care urmează să se lanseaze la nivel global până pe 21 februarie 2019.

Citește și: adidas Running lansează PureBOOST RBL

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.