adidas lanseză Ultra BOOST

1003
adidas Ultra Boost Footwear

adidas marchează un moment important prin revoluția Energy Running și prezintă Ultra BOOST, cel mai performant pantof pentru alergare de până acum.

Atleții participanți și invitații au putut experimenta în timp real performanța Ultra BOOST prin demonstrații de ultimă generație, folosind sistemul ARAMIS, utilizat de cele mai prestigiaose instutuții ca NASA, Boeing și Audi în testele de impact, pentru a studia vibrațiile și pentru testele de anduranță.

adidas a creat Ultra BOOST folosind tehnologia 3D a programului ARAMIS, si măsurători exacte pentru  a crea  forma optimă, ce ofera o experiență adaptata perfect  pentru alergare.

Ultra BOOST se ajustează intuitiv la modul în care fiecare persoană aleargă și  oferă retur de energie prin tehnologia BOOST™, suport de neegalat și confort de-a lungul a sute de kilometri în medii foarte variate.

Ultra BOOST beneficiază de 20 la sută mai mult material de amortizare BOOST, cel mai performant material din industria alergării, și elimină materialul tradițional EVA, utilizat pentru talonetă,  oferind astfel un contact direct pentru a reda cea mai precisă noțiune a returului de energie. Realizat din mii de capsule, BOOST oferă o performanță de lungă durată pentru sute de kilometri, în orice condiții.

Pentru a complementa returul de energie de neegalat de la BOOST, Ultra BOOST are în plus o tehnologie de nouă generație, PRIMEKNIT, dezvoltată pentru a atinge cele mai înalte cote ale confortului și stilului.

Atunci când alergăm, laba piciorului se poate mări în lățime cu peste 10 mm. Atunci când această expansiune nu este permisă, poate provoca un disconfort sever, cauzând astfel răni și bășici. Spre deosebire de alte tehnologii inovatoare,  carateristica de bază  a PRIMEKNIT, utilizată pentru Ultra BOOST, oferă confort în punctele care se dilată și se mulează atât cât este nevoie în zonele  care necesită acest lucru.

Una dintre cele mai performante caracteristici ale pantofului Ultra BOOST este talpa Strech Web, care se adaptează și se mulează în funcție de modul în care calcă piciorul și tipul de mișcare din fiecare moment. Design-ul materialului perforat îmbracă și maximixează energia pe care pantoful o oferă, fără a restricționa performanța. Talpa Strech Web are un design unic ce se îmbină perfect cu designul realizat din capsule al pantofului BOOST.

Ultra BOOST beneficiază de o nouă construcție pentru zona călcâiului, care ajută ca mișcarea piciorului să nu solicite tendonul lui Ahile. O ramă exterioară, ce urmărește conturul călcâiului, susține piciorul și ajustează înălțimea tendonului lui Ahile. Noile branțuri, extrem de ușoare, se mulează pe forma piciorului și oferă mai mult confort.

Ultra BOOST se mândrește cu noul sistem cu dublă densitate, TORSION®, ce este încastrat în baza pantofului. Acest sistem facilitează mișcarea singulară dintre călcâi și zona frontală a piciorului, pentru mai multă stabilitate, și asigură mai mult control cu fiecare pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.