UltraBOOST Uncaged

adidas lansează UltraBOOST Uncaged, un pantof inspirat de fani și perfecționat de către experții adidas Running în inovaţie.

Cu partea superioară din noul material adidas Primeknit, un sistem intern de susținere și cu un sistem unic de închidere a şireturilor, UltraBOOST Uncaged este proiectat pentru performanţe maxime.

Inițial creat ca o evolutie a celui mai faimos pantof de alergare, UltraBOOST Uncaged duce mai departe moștenirea performanțelor predecesorului său, cu fiecare element proiectat, pentru a furniza o experiență de alergare de neegalat.

Pentru a transforma Uncaged într-un vehicul de performanță, adidas a îmbunătăţit scheletul intern cu ajutorul tehnologiei dezvoltate pentru sportivii mondiali de top, oferind susținere tehnică și confort cu un aspect rebel.

Tehnologia reinventată Primeknit, asigură ventilație piciorului, flexibilitate și mișcare naturală la fiecare pas.

Noul sistem de închidere a şireturilor, pe mai multe niveluri, permite alergătorilor personalizarea, stilizarea și ajustarea, în timp ce șireturile plate special proiectate oferă un confort sporit și stabilitate.

Alături de noile sale inovații, UltraBOOST Uncaged conţine, de asemenea, caracteristicile UltraBOOST.

Contracălcâiul oferă susținere, păstrează piciorul izolat pentru stabilitate suplimentară și expune în relief emblematica siglă UltraBOOST; stratul de mijloc BOOST al tălpii oferă un retur de energie inegalabil și talpa exterioară din cauciuc Continental ™ flexează în mod natural pentru tracțiune superioară, la fiecare pas.

În plus față de furnizarea performanţei de alergare, UltraBOOST Uncaged întărește angajamentul adidas luat în faţa sportivilor săi și fanilor săi.

După ce experţii la nivel modial au modificat prima dată UltraBOOST prin tăierea închizătorilor, adidas a îmbrățișat mișcarea și a invitat partenerii să creeze propriile versiuni stilizate ale pantofului.

Ca urmare a acestei abordări colaborative și în conformitate cu dedicarea sa de a oferi doar cele mai bune produse pentru atlet, adidas a creat ultima inovație în domeniul alergării – o nouă siluetă elegantă, care oferă beneficiile performante care separă UltraBOOST de orice alt pantof pentru alergare.

„UltraBOOST Uncaged combină standardul de performanță și inovație UltraBOOST cu spiritul unic al fanilor noştri pasionaţi de creativitate. adidas este angajat să ofere tot ce este mai bun sportivilor prin inovație, iar UltraBOOST Uncaged reprezintă un alt exemplu al acestei promisiuni îndeplinite cu ajutorul contribuției alergătorilor din întreaga lume”.Ben Herath, Vice President of Design pentru adidas Running. 

adidas UltraBOOST Uncaged va fi disponibil în magazinele adidas începând din luna iulie la prețul de 819 lei.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria POVEȘTI:
ULTRA 6633: Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase au făcut nopți albe ca să treacă primii linia de sosire
Alexandru Corneschi a câștigat aur la semimaratonul de la Viena
Barkley Marathon: omor din culpă sau sinucidere?
Stop watching, start running!
O zi de antrenament cu Diana Munteanu și Paul Dicu
Paavo Nurmi, finlandezul zburător

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

13 − 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.