adidas Ultraboost 20

După anunțarea parteneriatului cu ISS U.S. National Lab, adidas lansează Ultraboost 20. Pantofii de alergare vor fi disponibili începând cu 6 decembrie 2019.

adidas Running lansează adidas Ultraboost 20 în parteneriat cu Stația Spațială Internațională (ISS) Laboratorul Național al Statelor Unite, revoluționând încă o dată pantoful performant pentru alergare.

Făcând o paralelă cu construcția unei navete spațiale unde fiecare componentă are un scop unic, fiecare element al adidas Ultraboost 20 a fost maximizat pentru o funcție specifică bazată pe performanță, permițând sportivilor să atingă cel mai întalt nivel al performanței lor.

Noul model este rezultatul testelor din laborator, a nenumăratelor ore de cercetare și a feedbackului primit din partea a mii de alergători; combinația supremă dintre confort, amortizare și reacție la impactul cu solul, concepută pentru a oferi alergătorilor încrederea de a se autodepăși.

Noua și avansata construție Primeknit a Ultraboost 20 dispune de tehnologia Tailored Fiber Placement (TFP). Tehnica inovatoare plasează fibrele la milimetru rezultând astfel o țesătură ușoară și performantă, contruită și cusută cu mare precizie. De la decolare până la aterizare, alergătorii dețin controlul datorită unui pantof care se calibrează exact pe nevoia de suport a piciorului pentru a elibera complet energia explozivă a tălpii boost.

Talpa Boost captează energia la fiecare pas și o returnează alergătorilor pentru a-i propulsa, permițându-le acestora să atingă un nivel maxim în timpul alergării și un randament “nepământean”. În același timp, suportul 3D al călcâiului – cu un design minimalist care premite mișcarea călcâiul și, totodată, îl fixează ferm – aduce mixul perfect de adaptabilitate și suport. adidas Ultraboost 20 oferă:

  • Țesătura Primeknit cu TFP – O evoluție revoluționară față de adidas Ultraboost 19, noul Primeknit integrează acum tehnologia Tailored Fiber Placement, care plasează fibrele la milimetru pentru a crea o parte superioară a pantofului ce oferă suport calibrat și flexibilitate pentru piciorul fiecărui alergător.
  • Boost Optimizat – talpa adidas Boost captează energia fiecărui pas și o returnează alergătorului, pentru a-i oferi acestuia energie și randament la fiecare pas.
  • Stretchweb – talpa exterioară Stretchweb funcționează în armonie perfectă cu talpa Boost, în timp ce cauciucul Continental oferă tracțiune maximă pe toate suprafețele.
  • Torsion Spring – O construcție ușoară pentru o stabilitate sporită la aterizare și o tranziție rapidă pentru propulsarea alergătorilor.

Anunțat la începutul lunii noiembrie 2019, ca parte a culturii sale de colaborare open-source, adidas cu a devenit oficial partenerul Stației Spațiale Internaționale (ISS) Laboratorul Național al SUA pentru a inova, a învăța și a împărtăși informații cu viziunea co-creării viitorului performanței sportive.

Dincolo de integrarea tehnologiei aerospațiale în crearea adidas Ultraboost 20 și ca parte a parteneriatului de lungă durată, adidas va trimite tehnologia Boost într-o misiune pe Stația Spațială Internațională.

În spațiu, oamenii de știință vor studia procesul de modelare BOOST fără efectele gravitației Pământului, astfel încât adidas să dezvolte viitorul boost. Obiectivul este acela de a valorifica descoperirile prin tehnologia BOOST a viitorului. Cu un design ce include emblema ISS U.S. National Laboratory, adidas Ultraboost 20 aduce un omagiu viitoarei misiuni în spațiu și este un simbol al angajamentului celor doi parteneri pentru a inova împreună.

Prin parteneriatul său cu ISS, adidas a obținut o perspectivă profundă asupra modului în care astronauții se pregătesc din punct de vedere fizic și mental pentru a trăi în spațiu. Cu aceste informații și în colaborare cu EXOS – un laborator de top mondial ce explorează performanța umană – adidas a creat un program de antrenament exclusiv pentru alergătorii din întreaga lume provocându-i astfel sa se autodepășească și să experimenteze ce presupune un antrenamentul unui astronaut.

adidas Ultraboost 20 va fi disponibil în mai multe variante începând cu 6 decembrie 2019

Citește și: Roger Federer “aleargă” cu On

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

8 + twelve =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.