Bale in hanoracul adidas Z.N.E

adidas, liderul inovaţiei sportive, anunţă lansarea unei noi categorii de produse, adidas Athletics.

Această categorie va avea o abordare nouă asupra tradiţionalului echipament dinaintea sau de la finalul antrenamentului, fiind conceput special să elimine situaţiile care pot distrage atenţia atletului şi să maximizeze capacitatea de concentrare în momentele tensionate dinaintea competiţiei.

Conceput pentru toţi atleţii, adidas atlethics va avea lansarea oficială a colecţiei în data de 10 septembrie, odată cu apariţia pe piaţă a hanoracului adidas Z.N.E, primul produs al noii game revoluţionare.

Pentru fiecare atlet, păstrarea concentrării înainte de a intra în competiţie este decisivă pentru performanţa sa, indiferent de sportul pe care îl practică.

Hanoracul adidas Z.N.E a fost construit ţinând cont de acest aspect, ajutând atleţii să-şi păstreze psihicul puternic datorită celor trei elemente cheie: reduce zgomotele exterioare, micşorează interferenţa vizuală şi oferă protecţie împotriva disconforturilor.

Din combinaţia cu măiestrie a materialelor de lux şi a esteticii uimitoare rezultă un articol sportiv esenţial, atât pentru atleţii de performanţă cât şi pentru amatori.

CITEȘTE ȘI: Carmen Brumă: „Pregătirea pentru primul maraton a durat 11 luni”

Hanoracul supradimensionat combină partea frontală cu cea laterală din două straturi pentru a elimina perturbările exterioare şi împiedică pătrunderea aerului rece, ajutând atletul să rămână concentrat.

Este suficient de larg încât poate cuprinde o pereche de căşti mari, astfel încât să permită păstrarea ritualurilor muzicale dinaintea unei competiţii, asociate alteţilor de elită.

Combinaţia de materiale premium a hanoracului, bumbac/poliester/elastină, a fost concepută pentru confort. Construcţia cusăturilor flexibile şi umerii lăsaţi îi asigură atletului libertatea de mişcare, oferindu-i un aspect îndrăzneţ şi modern.

CITEȘTE ȘI: Cât câștigă Usain Bolt?

Buzunarele ascunse cu fermoar sunt perfecte pentru depozitarea obiectelor personale în timpul deplasării.

„Prin adidas Athletics am vrut să putem promova o perspectivă unică, dar în acelaşi timp neexploatată pentru atleţi, venind în întâmplinarea nevoilor lor de a cuprinde în povestea competiţiei cele 24 de ore dinainte de a intra pe teren şi după ce îl părăsesc. Ştim cât de important este ritualul dinaintea competiţiei, chiar dacă vorbim de tehnica de respiraţie a lui Ivanovic sau de mişcările din încheietură ale lui Bale, şi ne dorim să îi ajutăm să rămână concentraţi.

Am creat hanoracul adidas Z.N.E şi întreaga gamă pentru a le permite sportivilor să se concentreze la ritualurile personale înaintea unei competiţii şi să nu-şi distragă atenţia de la provocările personale. Din punct de vedere estetic, suntem pasionaţi de crearea unor produse cu cele mai fine detalii şi cu un aspect uşor atletic.” – Michael Krapohl, Senior Product Manager adidas.

La lansarea oficială, peste 20.000 de atleţi vor primi câte un hanorac Z.N.E pentru a face parte din evenimentul de lansare în social media.

CITEȘTE ȘI: Alergarea în raliuri: Ca să pilotezi mai bine, trebuie să alergi mai mult

Hanoracul Z.N.E va fi disponibil în magazinele adidas la preţul de 450 lei.

Citește și articole din categoria SĂNATATE:
Aleargă vara în siguranță cu produsele A-DERMA PROTECT
Prioritatea ta numărul 1 înaintea primilor kilometri de alergare: o vizită la medic
Frumusețea, între mișcare și bisturiu
Testarea modului de mișcare reduce cu 3,5% riscul accidentărilor în sport
Cinci sfaturi pentru o cină și un somn corecte
De ce e bine să alergăm?
Renunță la canapea timp de 30 de minute zilnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

2 × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.