Odată cu lansarea noii campanii „Run The Game”, adidas a prezentat și pantofii de alergare AlphaBOUNCE Beyond, care celebrează atleții și pe cei care au alergarea întipărită adânc în stilul lor de viață.

„Run The Game” subliniază intersecția dintre sport și cultură, ce le permite atleților să rămână concentrați pe antrenament indiferent de locul în care-l fac, astfel și pantofii de alergare AlphaBOUNCE Beyond sunt unii foarte versatili.

În acest scop au fost create o serie de creații artistice stilizate care-i reprezintă pe sportivii americani Landon Collins, Damian Lillard și Florencia Galarza. Ideea este să îi reprezinte pe aceia dintre sportivi care nu sunt neapărat alergători de performanță dar folosesc alergarea în antrenamentul lor pentru a avea un plus în fața adversarilor. Pantoful AlphaBOUNCE Beyond le oferă fix cheia către această superioritate.

„Sportivii vor să fie cei mai buni în sportul pe care-l practică și au înțeles că alergarea le oferă un avantaj”, a declarat Andy Barr, directorul categoriei de produse adidas Running. „adias a lucrat cu o serie de atleți, dar și cu cei ce practică dansul sportiv, pentru a dezvolta pantoful care să le ofere un plus simțitor pe teren – oricare ar fi el.”

În dezvoltarea noilor pantofi de alergare  s-a folosit tehnologia Aramis care măsoară mecanica piciorului în mișcare, aceasta ajutându-i pe cei de la adidas să vină cu o plasă specială fără cusături în zona șiretului. În plus, tehnologia BOUNCE este prezentă la talpă, ca și la alte produse din gama AlphaBOUNCE.

AlphaBOUNCE Beyond va fi disponbil în magazinele din toată lumea începând cu 24 ianuarie iar următorul capitol al poveștii „Run The Game” va fi prezentat în primăvară.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

two × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.